Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στην …αντεπίθεση ο Παπασταματάκης!

Στην …αντεπίθεση ο Παπασταματάκης!

0
papastamatakis
Dodekanisos

Κόντρα είναι φανερό πως έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του προέδρου του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου «Ροδήλιος» Γιάννη Παπασταματάκη και του πρώην προπονητή του συλλόγου Κυριάκου Κελεπέρα. Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών, όταν ο κ. Κελεπέρας δημοσίευσε επιστολή σε τοπική εφημερίδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου απαντάει μέσω γραπτής του δήλωσης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε τι γράφει:
«Κατόπιν της επιστολής στον τύπο και δια μέσου ιστοσελίδας του κ. Κελεπέρα αθλητή με χρέη προπονητή της ποδηλατικής ομάδας ΡΟΔΗΛΙΟΣ , στις 18-12-2013 και κατόπιν της επίθεσης που δέχθηκε το πρόσωπο μου από τον συγκεκριμένο, για την ηρεμία της ομάδας, προς το παρόν, δεν θα απαντήσω εκτενώς σε ένα άνθρωπο που έχουμε συνυπάρξει για περίπου δώδεκα χρόνια και που όλοι μαζί, αθλητές, προπονητής, διοίκηση και γονείς ανεβάσαμε τον Ροδήλιο στην ελίτ της ποδηλασίας. Η προσωπική μου αξιοπρέπεια όμως, επιβάλλει να αναφέρω τα εξής: Κύριε Κυριάκο Κελεπέρα, δεν είμαι κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια παράγοντας ούτε επιθυμώ να γίνω. Έχω πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές ασχολίες και δεν ζω από τον παραγοντισμό ευτυχώς, ενώ αντιθέτως ΕΣΕΙΣ και οι προσκείμενοι σε εσάς, γνωρίζετε πολύ καλά, αν σας έχει επιφέρει και τι σας έχει επιφέρει τόσα χρόνια η ενασχόληση σας με την ποδηλασία…
Υπηρετώ τον Ροδήλιο και τον αθλητισμό, για δώδεκα περίπου χρόνια, με τα τελευταία πέντε ως πρόεδρος, με γνώμονα ΜΟΝΟ το συμφέρον του Ροδήλιου και όχι το δικό μου. Συμμετάσχω στο Δ.Σ. και βοηθώ με τον τρόπο μου και εγώ, στο να υπάρχει η ομάδα μας και να βρίσκεται σε μια καταξιωμένη θέση. Προσωπικά ουδόλως εξυπηρετώ σκοπούς, όπως υπονοείτε και λασπολογείτε συνεχώς προς το πρόσωπό μου, βλέποντας φαντάσματα και φτιάχνοντας σενάρια, (υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων), διότι η κοινωνική και επαγγελματική μου υπόσταση δεν δύνανται να εξυπηρετούν κανένα άλλο σκοπό, παρά μόνο στο να συνεχίσει να υφίσταται η ομάδα και να ΜΗΝ αφανιστεί, όπως εσείς και οι προσκείμενοι σε εσάς, δηλώνουν και διαλαλούν με υπερηφάνεια επανειλημμένα (υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων πριν ακόμη αποχωρήσετε από την ομάδα).
Ο κόσμος του Ροδήλιου έχει καταλάβει πλέον για τα καλά, το ποιος θυσιάζει ή μάλλον καλύτερα ποιος θυσίασε την ομάδα στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων. Ο Ροδήλιος δεν λειτουργεί ως φυλακή για τους αθλητές του όπως επικαλείστε, έτσι ξαφνικά μετά από 15 χρόνια. Εδώ έχει να κάνει με «αντάρτικο», με ένα «κάνω ότι θέλω και δεν υπολογίζω κανένα», με ένα «πάντα θα υπάρχουν γονείς που θα ξεσκίζονται να τα «βρουν»… για τα παιδιά τους», δηλ. «γονείς κορόιδα» και τέλος έχει να κάνει με ένα “σύστημα” από «φυλακισμένα» μυαλά ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν, με τις πλάτες άλλων, και μάλιστα με δόλιο τρόπο, προσπαθώντας να συγκινήσουν, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «ψυχή», «παιδιά μου» και «Θεός». Όμως όσο προβλέψιμη κι αν είναι η προπαγάνδα σας κ. Κελεπέρα, τόσο επικίνδυνα μπορεί να καταλήξει εις βάρος σας.
Να σας θυμίσω πως στο ελληνικό φιλότιμο, δίνω ψυχή και εισπράττω, δεν κολλάνε μαζί κ. Κελεπέρα. Αυτό που κολλάει, είναι το «εισπράττω με την ψυχή μου». Τα «ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται» κ. Κελεπέρα.
Καλό θα ήταν για την «τιμή» της λέξης «αξιοπρέπεια» να μην αναγκαστώ να αναφερθώ σε περεταίρω λεπτομέρειες. Α Ρ Κ Ε Τ Α… Σταματήστε να προκαλείται και να προσβάλετε κ. Κελεπέρα. Άλλωστε υπάρχει νόμιμος τρόπος να διεκδικήσετε αυτό που ζητάτε. Προσέξτε, γιατί όπως λέτε και εσείς, «έπεται συνέχεια».
Χρόνια σας Πολλά και Καλή σας Χρονιά!!!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments