Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στη Ρόδο τα μπαράζ των Γυναικών

Στη Ρόδο τα μπαράζ των Γυναικών

0
Dodekanisos

Από τις 10-14 Απριλίου θα διεξαχθεί στη Ρόδο η Τελική Φάση του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ της Ζ΄ Περιφέρειας (Ι΄ όμιλος Β’ Εθνικής Κατηγορίας).

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πέντε ημέρες τις καλύτερες γυναικείες ομάδες για φέτος στο Αιγαίο να ‘κοντράρονται’ επί ροδίτικου εδάφους με έπαθλο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ζ΄ Περιφέρειας. Ένας τίτλος που θα δώσει στην κάτοχό του το δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά ανόδου για την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Εκτός από την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Τελχινίδα στα φετινά μπαράζ θα αγωνισθούν και οι πρωταθλήτριες των άλλων τεσσάρων Τοπικών Επιτροπών βόλεϊ του Αιγαίου, που είναι: από τη Λέσβο ο Ερμής Παμφίλων, από τη Χίο ο ΦΟ Καμποχωρίων, από τη Σάμο ο Ιωνικός Καρλοβάσου ενώ τις Κυκλάδες θα εκπροσωπήσει το Νεώριο Σύρου.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 10 ματς στο κλειστό Καλλιθέας και στο Βενετόκλειο και θα φιλοξενηθούν περισσότερες από 60 αθλήτριες και παράγοντες με οικοδεσπότες τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τον ΡΣΦΠ Τελχινίς.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή ο οποίος για άλλη μια φορά γίνεται αρωγός στο ροδίτικο βόλεϊ υιοθετώντας μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που θα συμβάλει σημαντικά στην προβολή και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας καθορίστηκε και το πρόγραμμα του τουρνουά:

Ημερ/νίαΑγώνας
Τετ.  10/4/2019ΑΣΕ Νεωρίου (Σύρος)ΑΠΣΚ Ιωνικός (Σάμος)
Τετ . 10/4/2019ΓΣΠ Ερμής (Λέσβος)ΡΣΦΠ Τελχινίς
Πεμ. 11/4/2019ΦΟ Καμποχώρων (Χίος)ΑΣΕ Νεωρίου
Πεμ. 11/4/2019ΑΠΣΚ ΙωνικόςΓΣΠ Ερμής
Παρ. 12/4/2019ΓΣΠ ΕρμήςΦΟ Καμποχώρων
Παρ. 12/4/2019ΡΣΦΠ ΤελχινίςΑΠΣΚ Ιωνικός
Σαβ. 13/4/2019ΦΟ ΚαμποχώρωνΡΣΦΠ Τελχινίς
Σαβ. 13/4/2019ΑΣΕ ΝεωρίουΓΣΠ Ερμής
Κυρ. 14/4/2019ΑΠΣΚ ΙωνικόςΦΟ Καμποχώρων
Κυρ. 14/4/2019ΡΣΦΠ ΤελχινίςΑΣΕ Νεωρίου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments