Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στη Ρόδο ο νεαρός Τσουρούτης

Στη Ρόδο ο νεαρός Τσουρούτης

2
tsouroutis tasos
Dodekanisos

Παίκτης της Ρόδου είναι και ο Αναστάσιος Τσουρούτης. Η οριστική συμφωνία μεταξύ των «ελαφιών» και του προέδρου του Διγενή Νίκου Μανωλάγκα οριστικοποιήθηκε σήμερα. Ο Τσουρούτης είναι γεννηθείς του 1998 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Διγενή, με δηλώσεις του προς το news12 τόνισε τα εξής:
«Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον παίκτη. Πάνω απ’ όλα βάζω πάντα τις φιλοδοξίες των παικτών ώστε να αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες. Το ίδιο συνέβη και με τον Μιχάλη Μανωλάγκα που πήγε στον Διαγόρα, τον Ευαγγέλου που βρίσκεται ήδη στην Κ17 του Πανιωνίου, τον Ραφαήλ Θαρρενό που είναι ένα βήμα πριν την Κ17 της Καλλονής και τον Ντίνο Μαντικό που έχει πάει στον Ευκλή Σορωνής. Ο στόχος του Διγενή είναι να βοηθάει τα μικρά παιδιά και τους παίκτες που μπορούν να πάνε σε ανώτερες κατηγορίες. Δεν αγωνιώ αν την επόμενη ημέρα θα έχω ή όχι τερματοφύλακα ή κάποιον άλλον παίκτη. Δεν αναζητώ μετεγγραφές και δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aggalitsa2
Aggalitsa2
8 years ago

Metagrafi aerodromiou ekane I elafina…oute auton den tha Exete na plirosete ton genari… Anodos fetos o digenis

Xaxaxa
Xaxaxa
8 years ago

Hahahahahha krazate ton diagora Gia tis metagrafes Kai makran kaliteros o manolagkas !!kali ependisi Gia to mellon xaxaxaxax