Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στη Ρόδο η Εθνική Παγκορασίδων του βόλεϊ

Στη Ρόδο η Εθνική Παγκορασίδων του βόλεϊ

0
Dodekanisos

Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα Παγκορασίδων του βόλεϊ η οποία θα κάνει προπονήσεις στη Ρόδο ενώ θα δώσει και φιλικούς αγώνες. Η Εθνική μας ήρθε στη Ρόδο με το πλοίο (και όχι με το αεροπλάνο που ίσως πολλοί θα περίμεναν) και επισκέφθηκε αμέσως το γραφείο του Δημάρχου. Ο κ. Χατζηδιάκος καλωσόρισε την αποστολή και ευχήθηκε ότι καλύτερο τονίζοντας ότι ο Δήμος Ρόδου θα είναι στο πλευρό τους συνεχώς. Εκ μέρους της Εθνικής μίλησε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής. Δείτε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της Εθνικής μας.

Η ανακοίνωση του ΔΟΠΑΡ
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΠΑΡ αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα (Πέμπτη 27-12-2018) η Εθνική ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων για προετοιμασία , ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ16 τον Απρίλιο (25-28).
Αμέσως μετά την άφιξη της, την υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Ρόδου, ο Δήμαρχος
κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) κ. Στέφανος Κυριαζής και ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου κ. Νίκος Κουκιάς.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε όλα τα μέλη της αποστολής στο νησί του Λεωνίδα
του Ρόδιου, του Διαγόρα και των άλλων Ολυμπιονικών, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή προετοιμασία, με την ιδιαίτερη ευχή όλων των Ροδιτών, η Εθνική μας να κερδίσει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιουλίου, μέσα από μια πετυχημένη προκριματική διαδικασία.
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Εθνικής, να περάσουν όμορφα και ξεχωριστά στη Ρόδο αυτές τις άγιες μέρες, τονίζοντας ότι ο ΔΟΠΑΡ,
ο Δήμος Ρόδου και όλοι οι Ροδίτες πιστεύουν στις δυνατότητες τους για μια νέα ιδιαίτερη διάκριση εκτός συνόρων.
Στο τέλος, ο κ. Χατζηδιάκος έδωσε αναμνηστικά δώρα της Ρόδου σε όλα τα μέλη της αποστολής.
Μετά το Δημαρχείο, η Εθνική Παγκορασίδων βρέθηκε και ξεναγήθηκε στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών.
-Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Παλαί Ντε Σπορ της Καλλιθέας και θα αρχίσουν από αύριο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments