Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στη Χαλκίδα ο Ίκαρος

Στη Χαλκίδα ο Ίκαρος

0
Dodekanisos

Πριν καλά καλά κρυώσουν οι κινητήρες και καθίσει η σκόνη από τα Γιαννιτσά, οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ ετοιμάζονται για τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross, που θα γίνει στην Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 11&12 Μαρτίου.

Με πενταμελή αποστολή θα εκπροσωπηθεί ο ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου σε αυτόν τον αγώνα, αφού εκτός από τους Άρη Τσαρνά και Νίκο Λυρίου, θα λάβουν μέρος και οι Φραγκίσκος Ζούνης, Βασίλης Χρυσοχός και Τάσος Γαλατάς.

Μεγάλο ερωτηματικό για τον αγώνα της Χαλκίδας θα είναι η κατάσταση της πίστας, αφού οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας δίνουν βροχές και καταιγίδες μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Άρης Τσαρνάς με τον αέρα της νίκης από το πρώτο σκέλος στα Γιαννιτσά, κοντράρει πλέον στα ίσια τον πολυνίκη της κατηγορίας Παναγιώτη Κουζή και θέλει μία καλύτερη ή έστω μία αντίστοιχη εμφάνιση για να επιβεβαιώσει την άνοδό του.

Ο Νίκος Λυρίου παρόλο το μέτριο ξεκίνημα στα Γιαννιτσά από έλλειψη προπόνησης λόγο στρατιωτικής θητείας, απέδειξε ότι έχει την ταχύτητα και την τεχνική αφού οδήγησε για οκτώ γύρους περίπου, στο δεύτερο σκέλος του πρώτου αγώνα.

Ο Φραγκίσκος Ζούνης και ο Βασίλης Χρυσοχός είναι οι άλλοι δύο αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ που θα ριχτούν στην μάχη του πρωταθλήματος αφού ξεπέρασαν πλέον τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν. Ο Φραγκίσκος θέλει μια καλή παρουσία, έτσι ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του από το περσινό πρωτάθλημα, ενώ ο Βασίλης έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την νίκη του Δεκεμβρίου, στον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας. Τέλος έχουμε την συμμετοχή του Τάσου Γαλατά στην κατηγορία OPEN, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από επίσημους αγώνες, αποφάσισε να ξεσκονίσει το κράνος και την στολή του και να λάβει μέρος.

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα της Χαλκίδας είναι:
ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΑΣΟΣ #918 Κατηγορία ΟΡΕΝ
HONDA CRF 250
Χορηγοί: FALIRAKI MOTOCROSS PARK, JD FRIENDS, RACING DESIGN

ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 Κατηγορία ΜΧ2
ΚTM SXF 250
Χορηγοί: KTM SEE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατ. ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX, ΜΧ79, KRD

ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ #174 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: PAPANIKOLAKIS.GR, ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, GYROS SQUARE, ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΜΟΤΟ, ΚΑΛΕΡΓΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΕΛΑΡΑΣ, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΧ

Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του. O ΙΚΑΡΟΣ εύχεται στους αθλητές του Καλή Επιτυχία!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments