Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Στη 2η θέση η Σφυρίου

Στη 2η θέση η Σφυρίου

0
beach oles
Dodekanisos

Τη 2η θέση κατέκτησαν η Ειρήνη Σφυρίου και η Φλώρα Ιωαννίδου στο Διεθνές Τουρνουά Αγώνων Επίδειξης Beach Volley Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη.
Στο beach bar Bousoulas της Αλεξανδρούπολης οι φίλοι του μπιτς βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπουδαία ματς ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες από Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα.
Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης προσκάλεσε 8 ομάδες για το τουρνουά αυτό, ανάμεσά τους οι Τσέχες Βόρλοβα και Τρεσνάκοβα (ζευγάρι με διακρίσεις σε πολλά διεθνή τουρνουά), η Παυλίνα Ντάτσεβα και η Μιλένα Κόστοβα (πρωταθλήτριες Βουλγαρίας κάτω των 22 ετών) και οι Ρουμάνες Αρντελέαν/Κοτς.
Οι Σφυρίου / Ιωαννίδου παίζοντας πάρα πολύ καλά έφθασαν στον τελικό όπου και αντιμετώπισαν τις «παγκόσμιες» Τσέχες Βόρλοβα και Τρεσνάκοβα.
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα οι δύο ελληνίδες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ με 14-16 (18-21, 21-16, 14-16).
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τη ροδίτισσα αθλήτρια και τη συμπαίκτριά της που τώρα στοχεύουν για 3η συνεχομένη χρόνιά τον τίτλο στο North Area Beach Volley Circuit.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments