Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Σταυλάς, Τουρνάς και αγγαρεία…

Σταυλάς, Τουρνάς και αγγαρεία…

1
DSCN4794
Dodekanisos
Ο Νηρέας χρειάστηκε 13 λεπτά για να ανοίξει την άμυνα του Αγ. Ισιδώρου και άλλα 37 για να ‘’κλειδώσει’’ τη νίκη του με 3-0. Οι ποδοσφαιριστές του Νώντα Αξιώτη  τον τελευταίο καιρό δείχνουν αρκετά βελτιωμένοι έχοντας μάλιστα 4 σερί νίκες εντός έδρας χωρίς να δεχτούν γκολ. Αυτή την εικόνα παρουσίασαν και στο χθεσινό παιχνίδι αφού ξεκίνησαν τον αγώνα με διάθεση να τελειώσουν γρήγορα το ματς με τον Σταυλά να είναι ο κύριος εκφραστής της προσπάθειας αυτής. Στην επανάληψη και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0. Συνέχισαν να έχουν τον πάνω χέρι στην αναμέτρηση και με καλή απόδοση έβαλαν ακόμα ένα γκολ με το οποίο μετέτρεψαν το δεύτερο ημίχρονο σε γγαρέια αφού οι φιλοξενούμενοι  στάθηκαν ανήμποροι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Φάσεις/γκολ

8΄Ο Σταυλάς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο  Ορφανός με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Φωτεινή Μ.Σ. να πηδήξει και ενώ ακούμπησε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα εκείνη πέρασε από πάνω του και πριν προλάβει να καταλήξει στα δίχτυα έσωσε στη γραμμή ο Φωτεινής Μ.Π.

13΄Από ενέργεια του Τουρνά, ο Σταυλάς με σούτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.

15΄Ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι , πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε ο Σάββενας Γ.Κ. σχεδόν από το κέντρο.

16΄Μακρινό σουτ του Μαούνη , ελάχιστα άουτ.

27΄Ο Ζούρδης Φ. έβγαλε τον Σταυλά τετ-α-τετ με τον Φωτεινή Μ.Σ. , αλλά πριν σουτάρει τον αιφνιδίασε αμυντικός και έβγαλε τη μπάλα άουτ.

34΄Ο Φωτεινής Μ.Σ. απέκρουσε την κεφαλιά του Σταυλά μέσα από την περιοχή.

37΄Ο Σταυλάς έκανε το σουτ από κοντά και ο Φωτεινής Μ.Σ. απομάκρυνε σωτήρια τη μπάλα με το πόδι.

49΄Το 2-0 έγινε από κόρνερ του Σταυλά από δεξιά και κεφαλιά του Τουρνά στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.

50΄Το 3-0 έγινε από τον Σταυλά που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας των αντιπάλων του.

Καλή η διαιτησία του Ράδου με βοηθούς τους Τσαούση και Ροδίτη.

Νηρέας: Τσίκκης, Χατζηφούντας, Μούτσης(79΄λ.τ. Καλλωνας), Ζούρδης Φ., Ζούρδης Μερ., Ζούρδης Μιχ., Γιαννικάκης, Τουρνάς(72΄Χωματάς), Ορφανός(88΄Γκινής), Σταυλάς, Παπαχριστοδούλου.

Αγ. Ισίδωρος: Φωτεινής Μ.Σ., Φωτεινής Μ.Π., Βονάκης(46΄Δημητράκης), Αναστασάς, Γεωργάς, Σαλαμαστράκαης(29΄Σάββενας Κ.Π.), Μαούνης(35΄Κιαουρτζής Ι.Ε.), Κιαουρτζής Ι.Δ., Σάββενας Γ.Κ., Διακοναστάσης, Κοντός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tsonis
tsonis
12 years ago

egw lew na pame na pethanoume..!!!! tha mas parei k tha mas sikwsei o aeras..!! ksipnate..!!!!! erxete to telos tou kosmou metanoite..!!!!!!!!ola ena psema…..