Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στάση που προκαλεί ερωτηματικά!

Στάση που προκαλεί ερωτηματικά!

1
DSCN6951
Dodekanisos

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η τοποθέτηση του προπονητή του Φωστήρα Κώστα Ψυρρόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιάλυσο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο κ. Ψυρρόπουλος στα λεγόμενα του άφησε υπονοούμενα και για τη διαιτησία αλλά και για τη φιλοξενία, προσβάλλοντας το νησί της Ρόδου που δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα. Επειδή το news12 ήταν στο παιχνίδι, έχει άποψη και θα την καταθέσει.
Στο παιχνίδι λοιπόν του «Οικοινομιδείου», όπως καλύψαμε και από το ρεπορτάζ του αγώνα, δεν έγινε τίποτα και κανείς δεν πείραξε κανένα από τα μέλη της αποστολής του Φωστήρα. Μέλη της διοίκησης μάλιστα, φιλοξενήθηκαν σε κουβούκλιο δίπλα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία και είδαν σαν κύριοι την αναμέτρηση. Μετά το τέλος μάλιστα του επιπρόσθετα, οι παίκτες του Φωστήρα χειροκροτήθηκαν από όλο τον φίλαθλο κόσμο και αυτό λέει πολλά. Ίσα ίσα που αυτοί που προκαλούσαν καθόλη την διάρκεια του αγώνα τον φίλαθλο κόσμο με τη στάση τους, ήταν ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός του Φωστήρα. Αυτό μπορούν να το πιστοποιήσουν και οι αξιωματούχοι της αναμέτρησης οι οποίοι πιστεύουμε ότι θα τα έχουν αναφέρει στις εκθέσεις τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι μόλις απομακρύνθηκαν αυτοί οι δυο, το παιχνίδι κύλησε απόλυτα ήρεμα. Τώρα αν έγινε μεμονωμένα κάτι με τους τραυματιοφορείς όπως έλεγε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κ. Ψυρρόπουλος, είναι καταδικαστέο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την γενικότερα πολύ καλή φιλοξενία. Πολύ θα θέλαμε να μας εξηγήσουν από την ομάδα του Ταύρου -για να καταλάβουμε και εμείς- τι ακριβώς έγινε σε βάρος τους και από ποιούς. Σαν κύριοι πραγματικά μπήκαν στο γήπεδο και σαν κύριοι έφυγαν.
Δεν έχει δίπλωμα!
Και κάτι ακόμα που προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ο προπονητής του Φωστήρα, δεν διαθέτει το απαιτούμενο δίπλωμα για να κάθεται σε πάγκους ομάδων της Γ’ Εθνικής. Είναι κάτοχος UEFA B, ενώ θα πρέπει να έχει το UEFA A τουλάχιστον, όπως προστάζει ο κανονισμός . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αναμένεται να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.
Αδικημένος ο Ιάλυσος
Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της διαιτησίας, αν κάποιος δει το video του παιχνιδιού, θα βγάλει το συμπέρασμα ότι αδικημένος είναι ο Ιάλυσος και όχι ο Φωστήρας. Και είναι αδικημένος διότι οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 1’ με ένα αστείο πέναλτι που τους δόθηκε. Το πέναλτι που σφυρίχτηκε στον Ιάλυσο είναι μεν αμφισβητούμενο όμως τουλάχιστον, μπορεί να δικαιολογηθεί, διότι υπάρχει ξεκάθαρη επαφή μεταξύ των δυο παικτών, ενώ η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Φωστήρα είναι απόλυτα δίκαιη. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κάποιος πως «σήκωνε» ακόμα και απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ιάλυσος όμως με την εξαιρετική του απόδοση (δεν είναι και λίγο να βάζεις τέσσερα γκολ στον πρωτοπόρο που μέχρι πριν από αυτό το παιχνίδι είχε δεχθεί όλα και όλα πέντε), κατά κάποιον τρόπο επισκίασε και τον διαιτητή. Όλοι χειροκρότησαν τον Πέτρο Μίχο και τους παίκτες του και κανείς δεν ασχολήθηκε με τον διαιτητή.

Υ.Γ.: Δεν μπορεί να μιλάει για διαιτησία μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει κατορθώσει να στρέψει εναντίον της αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος οι οποίες διαμαρτύρονται στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ας δει κάποιος πόσους βαθμούς με πέναλτι έχει πάρει μετά από 13 αγωνιστικές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kouflis giorgos
kouflis giorgos
8 years ago

ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΘ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΣΟ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΣΤΟ 93ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ