Αρχική Αθλητικά νέα Σπουδαίο “διπλό” για τον Ιωνικό στο Περιστέρι

Σπουδαίο “διπλό” για τον Ιωνικό στο Περιστέρι

0
Dodekanisos

Ο Ιωνικός πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0. Σε μία αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαια της έβδομης αγωνιστικής στη Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον σύλλογο της Νίκαιας ο Τουράμ. Ο οποίος πέτυχε ένα γκολ στο 23′ με πλασέ από κοντά και είχε μία ασίστ στο 66′ στο γκολ του Άοσμαν.

Στον αντίποδα, όλα στραβά και ανάποδα βαίνουν στον Ατρόμητο. Το σύνολο του Γιώργου Παράσχου ηττήθηκε κατά κράτος από τον Ιωνικό. Ταυτόχρονα, ο Ατρόμητος έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη! Έξαλλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του Περιστερίου, αποδοκιμασαν τόσο στη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος τους ποδοσφαιριστές και τον Παράσχο τον ίδιο. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Παράσχος): Πίριτς – Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο (46′ Σπιριντόνοβιτς) – Βασιλαντωνόπουλος (74′ Κιβρακίδης), Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο – Κλωναρίδης (62′ Πισάνο), Κουλούρης, Μπεντινέλι (74′ Κωτσόπουλος).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος – Γκοτσούλιας, Ντάλσιο – Ματσούκας (67′ Μάναλης), Άοσμαν (67′ Μπάσα), Καμπράλ (90′ Λουάν) – Τουράμ (83′ Κιάκος).

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
Α’ Βοηθός: Αθανάσιος Κολοσιώνης
Β’ Βοηθός: Δημήτριος Σαμοΐλης
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκούλας
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου
AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments