Αρχική Αθλητικά νέα Αστέρας – Παναθηναϊκός 2-1: Απότομη προσγείωση για το «τριφύλλι»

Αστέρας – Παναθηναϊκός 2-1: Απότομη προσγείωση για το «τριφύλλι»

0
Dodekanisos

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-1 με ανατροπή στο σκορ τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Ξανά γκολ ο Καρλίτος, βρήκε δίχτυα και ο Μπαράλες στο 33′ με πέναλτι. Την νίκη έδωσε ο Σόνι με γκολ στο 45+1′.

Τα σύννεφα φαίνεται πως εξαφανίζονται πάνω από τον ουρανό της Τρίπολης σιγά σιγά. Τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Milan Rastavac ήταν στα σχοινιά. Διότι αν και ο Αστέρας Τρίπολης απέδιδε καλό ποδόσφαιρο, τα γκολ και οι νίκες δεν ερχόντουσαν. Η κατάσταση άλλαξε την προηγούμενη αγωνιστική και η νίκη 1-0 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, φαίνεται πως «αφύπνισε» τον σύλλογο της Τρίπολης. 

Ειδικότερα, στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε δίκαια στην νίκη με 1-2. Ο Καρλίτος μπορεί να σκόραρε ξανά (30′), ωστόσο δίχτυα βρήκε και ο Μπαράλες (33′ με πέναλτι) οδηγώντας το «αστέρι» στην νίκη. Ο Σόνι στο 45+1′ «σφράγισε» την νίκη. Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Παράλληλα ο Milan Rastavac και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν εξελιχθεί σε «δήμιοι» του «τριφυλλιού». Ο τεχνικός του συλλόγου από την Αρκαδία, έχει μόλις μια ήττα όταν βρίσκει απέναντι του τους «πράσινους». Ενώ αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός πως δεν έχει καμία στον πάγκο του Αστέρα. Την ίδια στιγμή, οι γηπεδούχοι στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν τρείς νίκες επί των «πράσινων».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Άλβαρες, Κρέσπι (74’ Τιλίκα), Σανταφέ (80’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (87’ Ατιένθα), Σονί (74’ Ριέρα), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (46’ Κώτσιρας), Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (86’ Μπουζούκης), Καρλίτος, Βιτάλ (46’ Ιωαννίδης), Παλάσιος.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς.

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Κωνσταντίνος Στάικος.

4ος: Δημήτριος Μαλούτας.

VAR: 
Αθανάσιος Τζήλος.

AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments