Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σπουδαία νίκη εξακολουθεί να βλέπει ψηλά

Σπουδαία νίκη εξακολουθεί να βλέπει ψηλά

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη σε βάρος της Καλλιθέας με 3 – 2 σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πέτυχε η Ρόδος η οποία εξακολουθεί να βλέπει ψηλά τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να κάνουν νίκες μέχρι και το φινάλε προκειμένου να μπορέσουν να κατακτήσουν μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, θύμησε κάτι από τον πρώτο γύρο μιας και είχε ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων.

Στο 2’ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Αρναρέλλης έκανε την κοντινή προβολή αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (άουτ).
Στο 33’ ο Νικολόποτυλος έκανε τη σέντρα και ο Τσίπρας πήρε μια δύσκολη κεφαλιά αλλά ο Κρητικός κατάφερε την τελευταία στιγμή να διώξει πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία.
Στο 35’ ο Παπαγγελής «δοκίμασε» το πόδι του από μακριά αλλά ο Πίτκας με διπλή προσπάθεια κατάφερε να αποκρούσει σε μια επικίνδυνη στιγμή για την άμυνα της Ρόδου.
Στο 40’ ο Σερέντιουκ έκανε ένα γυριστό εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Πάντος απόκρουσε δύσκολα.
Στο 42’ ο Τσίπρας μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα αλλά τόσο ο Δελαπόρτας όσο και ο Σερέντιουκ δεν μπόρεσαν να «βρουν» τη μπάλα για να τη στείλουν στα δίχτυα.
Στο 47’ ο Νικολόπουλος πάσαρε στον Δελαπόρτα ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Αρναρέλλη και αυτός έκανε το 1 – 0.
Στο 76΄ο Στούπης με μακρινό σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Τσιντώνη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα (1 – 1).
Στο 78’ ο Τσιντώνης και πάλι αιφνιδίασε τον Πίτκα και με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2).
Στο 80’ ο Τσίπρας πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του ανακόπηκε από τον Κρητικό που πρόλαβε και έδιωξε.
Στο 81’ ο Δελαπόρτας «έκλεψε» τη μπάλα στο χώρο άμυνας της Καλλιθέας, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2 – 2.
Στο 83’ ο Ρεβυθόπουλος έκανε το γύρισμα προς τον Λίχτι ο οποίος μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 3 – 2. Μεγάλη ανατροπή για τη Ρόδο.


Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Καψάλης, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας (88’ Μακρυδημήτρης), Μαρτσάκης (77\ Ρεβυθόπουλος), Νικολόπουλος (75’ Σουλάϊ), Τσίπρας, Αρναρέλλης, Σερέντιουκ (75’ Σερέντιουκ)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πάντος, Καλύβας, Κρητικός, Καντέ (84’ Νγκουέμ), Τσιντώνης, Μουσταφίδης (57’ Παντελίδης), Σταύρου, Μαρουκάκης (20’ λ.τ. Καββαδίας), Χοντζάλλι (57΄Καραγιάννης), Παπαγγελής, Στούπης (84’ Βασιλειάδης)

 

φωτογραφία: Αλέκος Λυκοπάντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments