Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τον Ιάλυσο 2-0 τον Ασπρόπυργο!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τον Ιάλυσο 2-0 τον Ασπρόπυργο!

0
Dodekanisos

Ο Ιάλυσος επικράτησε 2-0 της Ένωσης Ασπροπύργου στο «Οικονομίδειο» στάδιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League (Νότιος Όμιλος). 

Εκδίκηση για την βαριά ήττα με 3-0 που είχε υποστεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, πήρε ο Ιάλυσος κόντρα στον Ασπρόπυργο. Το σύνολο του Βαγγέλη Χαντέ ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια του ματς, έδειξε τρομερή αποφασιστικότητα, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του πρώτου αγώνα και επιστρέφοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιάλυσος «σπατάλησε» πολλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ντιμίτροβιτς να σώζει την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο οι «τοξοβόλοι» κατόρθωσαν να πάρουν την νίκη στο δεύτερο μέρος μέσα σε τρία λεπτά, χάρη σε δύο εκπληκτικά γκολ των Παπαδόπουλου (62′) και Παπουτσογιαννόπουλου στο 65′, φτάνοντας τους 21 βαθμούς και την τέταρτη θέση.

Στον αντίποδα, ο Ασπρόπυργος αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση και παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία (προτελευταίος με οκτώ βαθμούς). Τέλος «μελανό» σημείο του ματς, ο τραυματισμός του Άλμπερτ Ρούσσου στο 36′.

Το φιλμ του αγώνα: 

11′ Χατζησάββας δοκιμάζει σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Ντιμίτροβιτς.

22′ Σουτ του Μαστραντωνάκη πέρασε άουτ. 

27′ Σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

28′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Παπαδόπουλος δοκίμασε δυνατό σουτ, αλλά ο Ντιμίτροβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά. 

30′ Χατζησάββας σε ακόμα ένα σουτ, που κατέληξε άουτ. 

62′ Εξαιρετική συνεργασία του Σταθόπουλου με τον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος με γυριστό σουτ έγραψε το 1-0. 

65′ Σέντρα του Σταθόπουλου για τον Παπουτσογιαννόπουλο, που εκτέλεσε άψογα με αριστερό βολέ για το 2-0 του Ιάλυσου. 

72′ Τετ – α – τετ του Παπαδόπουλου με τον Ντιμίτροβιτς, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης)

Βοηθοί: Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης), Μαρία Δέτση (Αθηνών)

Τέταρτος: Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος (80′ Γιώργου), Σκεντεράι, Τερίου, Καρπαθάκης, Ρούσσος (36′ Μανιώτης), Παπουτσογιαννόπουλος, Μαστραντωνάκης, Παπαδόπουλος, Χατζησάββας, Χριστόπουλος (52′ Σταθόπουλος).

Ασπρόπυργος (Ηλίας Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Θεοδώρου, Τριποτσέρης (77′ Ντουμπερέτ), Αργυρόπουλος, Παπαθανασίου, Νάια Τζόζεφ, Ζαχαρός (67′ Μουκίδης), Βασιλείου (67′ Γεωργόπουλος), Μαρούδας, Τζανουλίνος (83′ Κατίδης), Λαμπόγλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments