Σπουδαίο «διπλό» με Μπανγκούρα!

3
kolossos kastrou

Σημαντικό «διπλό» μέσα στο γήπεδο της Ψίνθου πέτυχε ο Κολοσσός Κάστρου. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης επικράτησε με 1- 0 της τοπικής Δόξας και παρέμεινε έτσι αρκετά μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλο τους ο οποίος είχε μεν την υπεροχή αλλά ήταν πολύ φλύαρος και δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 70’ το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Κολοσσού ο Φώτης Μπανγκούρας. Ο επιθετικός λοιπόν των φιλοξενούμενων πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα σουτ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 1. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο τραυματισμός του Κώστα Μάργαρη λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Σε μια ανύποπτη φάση του γύρισε άσχημα το γόνατο και χρειάστηκε να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η Δόξα Ψίνθου αισθάνεται και δημόσια να εκφράσει την συμπαράσταση της στον παίκτη στον οποίο εύχεται ταχεία ανάρρωση. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες διότι νωρίς νωρίς αποβλήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές. Μόλις στο 15’ ο διαιτητής Σταμάτης Αντωνάς έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Διακαναστάση του Κολοσσού Κάστρου και την δεύτερη κίτρινη στον Κιλασίν της Δόξας.
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Τόππος, Δ. Ορφανός, Κιλασίν, Μ. Στελλάς, Π. (80’ Γ. Κωστομοίρης) Στελλάς Μπατέστας ((75’ Καλόψυχος), Τσοπάνογλου, Β. Ορφανός (46’ Γ. Τσούλλος), Πλύγκος, Κυριαζής, Οχτάρας
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Καραγιάννης, Μαννάκης (80’ Σαββάκης), Μέντος, Έλληνας, Αλαφάκης, Μικκιού, Διακαναστάσης, Μάργαρης (55’ λ.τ. Κοσμάς), Χατζησάββας, Πάττας (65’ Μπανγκούρας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ