Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όταν μιλάει ο Τζιβίλογλου…

Όταν μιλάει ο Τζιβίλογλου…

0
pas foivos
Dodekanisos

Εύκολη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα νίκη, πέτυχε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο ο Φοίβος Κρεμαστής, επικρατώντας του ΠΑΣ Ασκληπειού με 4 – 1. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο 2014 και φυσικά να διατηρήσουν την βαθμολογική διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Η νίκη τους κρίνεται απόλυτα δίκαιη η οποία πάντως ήρθε χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν και ιδιαίτερα. Σε γενικές γραμμές, παρά τα πέντε συνολικά τέρματα, το παιχνίδι ήταν ποιοτικά μέτριο, καθώς ο ΠΑΣ δεν έδειχνε ικανός για να απειλήσει αισθητά τον Φοίβο με αποτέλεσμα και οι φιλοξενούμενοι να μην χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτούς.
Το πρώτο ημίχρονο
Παρόλο που ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους μόλις στο 3’ με το γκολ που πέτυχε, αυτοί συνήλθαν πολύ σύντομα και έχοντας ένα εκρηκτικό πραγματικά δεκάλεπτο κατάφεραν να «γυρίσουν» τον αγώνα και από εκεί και πέρα να μην κινδυνέψουν ιδιαίτερα μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΣ έδειξε να …μπλοκάρεται και να δείχνει πολύ επηρεασμένος από τα δυο γκολ που δέχθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα.
Το δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη, οι του Φοίβου μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι νωρίς. Ήταν αρκετά ορεξάτοι, πραγματοποίησαν πολλά σουτ, προσπάθησαν με κάθετες μπαλιές να βρουν τον πολύ δραστήριο Αγγελόπουλο και γενικώς έδειξαν να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση απειλητικοί για την εστία του Τίμου Λουτριώτη .
Τα γκολ
Μόλις στο 3’, μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Χαρίτος πήρε τη μπάλα και αφού μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 14’, ο Τζιβίλογλου έκανε ωραία κάθετη μπαλιά για τον Αγγελόπουλο και αυτός με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 18’ έγινε πανομοιότυπη φάση, με τον Δελαπόρτα να «βρίσκει» αυτή τη φορά τον Αγγελόπουλο. Ο επιθετικός του Φοίβου ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Δημητρίου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιβίλογλου (1 – 2). Στον πανηγυρισμό ο παίκτης σήκωσε όπως συνηθίζει τα χέρια στον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ στους αδικοχαμένους αγαπημένους του.
Στο 64’ μετά από κόρνερ του Αγγελόπουλου, ο Τζιβίλογλου πήδηξε πιο ψηλά π’ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα κάνοντας το 1 – 3.
Στο 81’, μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Δελαπόρτας προσπάθησε να κάνει κάτι σαν ανάποδο ψαλίδι, ο Πιτσουρδάκης ήταν κοντά του που προσπάθησε να τον μαρκάρει και κατά τη γνώμη του διαιτητή η μπάλα βρήκε στο χέρι του και κατελόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε και πάλι ο Τζιβίλογλου διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 4.
Σημειώνεται πως στο 49’, ο Δελαπόρτας από τα αριστερά έκανε μια σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, χτύπησε στο οριζόντιο και στην επαναφορά της ο Αγγελόπουλος έκανε το πλασέ αλλά πάνω στον τερματοφύλακα.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Καρπαθάκης, Γιώτας και Πιτσουρδάκης. Ξεχώρισαν από τον Φοίβο οι Τζιβίλογλου, Αγγελόπουλος και Αξιώτης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Μπερδεμπές, Καρκαλιανίδης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ: Δημητρίου, Καλαμής, Καστανίδης, Μελισσάς, Κουκουτσέλας, Βακιάνης (70’ Πεταλάς), Καρπαθάκης, Γιώτας, Ταγκάεφ, Πιτσουρδάκης, Χαρίτος (80’ Πέθακας)
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργαντζιάς, Δημητρόπουλος, Θεοδοσίου, Αγγελόπουλος, Κακαζούκης, Μπιλιάς, Τζιβίλογλου (85’ Πεταυράκης), Αξιώτης, Δελαπόρτας (85’ Κ. Ορφανίδης), Αθανασίου (53’ Χριστοδούλου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments