Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη!

Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη!

2
rodos asteras
Dodekanisos

Άλλο ένα παιχνίδι κατάφερε να «καθαρίσει» ο ΑΣ Ρόδος. Αυτή τη φορά επικράτησε με 2 – 0 του αξιόμαχου Αστέρα Παστίδας ο οποίος πάντως στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι επιθετικά και απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα δεν μπορούσαν να πετύχουν και πολλά πράγματα. Στην επανάληψη, έβαλαν τη μπάλα κάτω και μπήκαν αποφασιστικά για να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Ένα γρήγορο γκολ που σημείωσαν (από τα …αποδυτήρια) τους βοήθησε να παίξουν πιο απελευθερωμένα και τελικά να «σφραγίσουν» τη νίκη.
Τα γκολ
Στο 46’ ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ακολούθησε σύγχυση και ο Τσιούνης από πολύ κοντά έκανε το 1 – 0.
Στο 61’ ο Τσιούνης έφυγε από καθαρή θέση από αριστερά, μπήκε δυναμικά στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2 – 0
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 45’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δήμα, ο Γεωργιάδης πλάσαρε από την μικρή περιοχή όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 65’ ο Παυλίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 78’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιούνης έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Καλαϊτζίδης απόκρουσε τη μπάλα επίσης με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.
Στο 89’ μετά από …πολιορκία στην περιοχή με αλλεπάλληλα σουτ η μπάλα έφθασε στον Ευγενικό που έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλιας (Μαυρουδής, Σταυρούλιας). Οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από τον Μαυρουδή κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις υποδείξεις του για τα οφσαϊντ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Ανυφαντής, Στ. Καντιμοίρης, Γκάιδας, Γεωργιάδης, Δαλκίδης (15’ λ.τ. Καμπούρης), Τσιούνης, Παυλίδης (70’ Ευγενικός), Χατζηβαλσάμης, Δήμας, Αλεξανδρίδης (61’ Σίμου)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης, Χαριτάκης, Ζερβός, Κακαζούκης, Καλαγρής (85’ Αποστολάτος), Δραγάτης, Λενιού (67’ Πολυχρόνης), Πάπα, Κονόμι (78’ Αυγενικού), Διακάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filathlos
filathlos
9 years ago

ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΧΑΣΑΤΕ. ΜΠΑΛΛΑΡΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ COACH ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…. ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 17.30 ΑΠ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΕΛΑΦΑΡΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΡΑΤΖΑΛΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ.

elafara
elafara
9 years ago

Η ομαδα θελει 2-3 κινισεις.Εχει την καλυτερη ομαδα αλλα η διοικηση δεν πρεπει να αφησει να παει χαμενο αυτο που εφτιαξε μεχρι τωρα