Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε ο Ηρακλής, «βυθίζεται» ο Απόλλωνας!

Νίκησε ο Ηρακλής, «βυθίζεται» ο Απόλλωνας!

1
apollon iraklis
Dodekanisos

Καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Ηρακλής Μ. κατάφερε να κερδίσει στις Καλυθιές τον τοπικό Απόλλωνα με 2-1 και πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο αλλά στο δεύτερο η εικόνα και των δύο ομάδων βελτιώθηκε με τον Ηρακλή όμως να δημιουργεί καλές ευκαιρίες χωρίς να βρίσκει στόχο.Το 0-1 έγινε στο 8΄, όταν από συρτή σέντρα του Χειμωνέττου από τα αριστερά, ο Καφεντζής στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χρυσανθή. Στο 12΄ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χωρίτη από τον Φελσάκη. Το εκτέλεσε ο Σαββούλης και 1-1. Στο 42΄ο Τσαλώλης με πάρα πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 1-2 για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από την διαιτησία για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους αλλά και για ορισμένα οφασάιντ με τα οποία ανέκοψε επιθετικές προσπάθειες της ομάδας τους.
Διαιτησία Φιλιππάκου-Γιακουμάκης Σταμ.- Σαρρής.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χρυσανθής, Παπανθίμου, Στάθης (46΄Σταυρής), Χωρίτης, Μοσχηδιού(62΄Νικολής), Ταντίκης, Χατζηνικόλας, Δανάς, Σαββούλης, Σπαχιού(32΄Κυριακίδης), Τσαγγάρης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Φελεσάκης, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Καρίκης, Παπακωνσταντής Κ. (87’ Παπακωνσταντής Σ.), Χατζηκωνσταντής, Μπιλιάς (72΄Μακρής), Τσαλώλης (93΄Πίσκαπας)

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cisse
cisse
9 years ago

aparedexti i filippakou!!! aniparkto penalnti edose