Αρχική Προγνωστικά Σούπερ Λίγκα με φόντο τα κύπελλα Ευρώπης!

Σούπερ Λίγκα με φόντο τα κύπελλα Ευρώπης!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Κάκιστη η χθεσινή μέρα πιάσαμε μόνο 1 στα 4 και δεν αποφύγαμε (όπως σχεδόν όλος ο κόσμος) τα μεγάλα απρόσμενα «σπασίματα». Είμαστε όμως σταθεροποιημένοι στο 63% με συνολικές 350/555 σωστές επαληθεύσεις. Νωρίς ξεκινάνε τα σημερινά ματς του κουπονιού και δίνουμε γρήγορα τις σημερινές προβλέψεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ κωδ.116
Πέρασες πανηγυρικά ( 1-3 ) από την έδρα της εξαιρετικής φέτος Βέροιας που όταν την συνάντησες είχε εντός 6-2-0 με 16-7 τέρματα και τώρα βρισκόμενος στην 5η θέση της βαθμολογίας πίσω από την «ελίτ» της Σούπερ Λίγκας με 2η καλύτερη φόρμα στα 6 τελευταία (4-2-0 και 9-2 τέρματα) υποδέχεσαι τον παραστρατημένο ΟΦΗ που έχει εκτός 1-1-6 με 3-16 τέρματα. Προβλέπω να γλιστράει και να του πέφτει το Rexona του «Ανάστο».  ( 1/1 ) 1,80 και ( 2-3goal ) 1,70.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΟΚ κωδ.121
Αυτό τώρα εμένα γιατί με τρομάζει. Στατιστικά ματσάκια με τέτοιο σετ αποδόσεων «σπάνε» πανηγυρικά. Πόσο μάλλον τώρα που δεν μου καλοφαίνεται ο ΠΑΟΚ. Τριγμοί υπάρχουν σε ότι αφορά τον Αναστασιάδη και τις μεθόδους του και όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν στο (κατά τα άλλα συμπαθέστατο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ)υπάρχει γκρίνια και απαισιοδοξία που επηρεάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο γήπεδο θα φανεί πόσο πολύ έτοιμη είναι Η ομάδα να αντιστρέψει το σχετικά κακό κλίμα. Όπως και να έχει το 1,65 προσφέρετε κάλλιστα για πονηρή κόντρα ημιχρόνου. (ΗΜ 1 ) 4,50 και μετά στο (1Χ Δ ) 1,91. Συμφωνούν ακόμα και οι φροντιστές των ομάδων για το ( Under ) 1,70.

ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ κωδ.131
Απουσίες ,τραυματισμοί και παγκίτες βασικοί κατ’εντολή του κόουτς είναι τα νέα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ για την Λάτσιο. Βαρύτητα στο πρωτάθλημα δίνει ο Πιόλι και παρατάσσει 11άδα με πειραματισμούς. Η γηπεδούχος δεν είναι κάτι το τρομαχτικό αλλά έχει φέρει ισοπαλίες στο πρωτάθλημα εντός με Μίλαν-Φιορεντίνα και Ίντερ. Την δεδομένη στιγμή, σε αυτό τον θεσμό και με αυτή την ενδεκάδα της Λάτσιο έχει το κίνητρο να κάνει το «μπαμ». ( Χ ) 3,05 και ( 1 ) 2,65.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΡΟΥΚΑ κωδ.132
Ok η γηπεδούχος είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί στο παιχνίδι αυτό. Υπάρχουν όμως αξίες και που βρίσκονται; Στο ( ΗΜ Χ ) 3,40 που το έφερε μάλιστα και στο πρωτάθλημα η Αρούκα μέσα στο Ντα Λουζ της Μπενφίκα στις 5/10/2014. Πονηρή προσέγγιση επίσης και στο ( G/G ) 1,90 αφού κατά πάσα πιθανότητα οι γηπεδούχοι θα ρίξουν μέσα στο ματς σχετικά άπειρους ή ασύνδετους με το σύνολο παίκτες αφήνοντας χώρους για «ζημιά» από την Αρούκα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments