Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα ΣΟΚ από μια νέα ξαφνική απώλεια

ΣΟΚ από μια νέα ξαφνική απώλεια

0

Σοκ έχει προκαλέσει στο κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικός εμβολιασμούς η ξαφνική, αδόκητη και άδικη απώλεια – αυτοκτονία του εξαιρετικου Αυστριακου Οικο- Βιολόγου Clemens Arvay στις 18 Φεβρουαρίου σε ηλικία μόλις 42 ετών! O Arvay ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας εξαιρετικός διαφωτιστής, ένας υπέρμαχος της ελευθερίας. Το βιβλίο του για τα εμβόλια (Corona-Impfstoffe Rettung oder Risiko? Quadriga Verlag, 2020 )ήταν για εμένα προσωπικά και για όσους το διάβασαν μια μοναδική διανοητική εμπειρία: μέσα σε 130 σελίδες ο εκλιπών πλέον Arvay τα ειπε όλα για τα εμβόλια αυτά: τις συρρικνώνωμενες χρονικά κλινικές φάσεις αναπτύξης τους, την απουσία ερευνών για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες τους, τη μειωμένη έως και μηδενική ανοσία που παρείχαν, τις ασφυκτικές πιέσεις του Βill Gates προκειμένου να κυκλοφορήσουν, πριν καν ελεγχθούν για τις συνέπειες τους! 

Στο τέλος το βιβλίο του παρείχε μια πλούσια βιβλιογραφία με πλήθος παραπομπών σε επιστημονικά περιοδικά που απεδεικνυαν το πλήθος των επιφυλάξεων που σοβαροί επιστήμονες από την αρχή είχαν για τη φύση αυτών των ” εμβολίων”. Και όλα αυτά με έναν άκρως εκλαικευμενο, αλλά πάντα βαθιά επιστημονικό τρόπο παρουσίασης! Σε πλήθος συζητήσεων και αντιπαραθέσεων με φίλους στην Ελλάδα ουσιαστικά έκανα μια αναπαραγωγη των επιχειρημάτων του Clemens Arvay, για να δείξω για ποιο λόγο δεν πρέπει να επιλέξουμε τον εμβολιασμό με αυτά τα σκευάσματα

Ο θάνατος του στερεί τόσο τη επιστήμη όσο και το κίνημα για την ελευθερία από έναν εξαιρετικό επιστήμονα, από έναν απαράμιλλο εκλαϊκευτη της επιστήμης και θερμό υπερασπιστή της επιστημονικής και της πνευματικής ελευθερίας απέναντι στους σημερινούς επικίνδυνους και ισχυρούς εχθρούς τους.

Οι πρώτες πληροφορίες για την αυτοκτονια του συγκλίνουν όλες πως αυτή σχετίζεται με την μιντιακή καμπάνια συκοφάντησης του από τις φαρμακευτικές εταιρείες και το ακαδημαϊκό καταστημενο που ενοχλήθηκαν που το βιβλίου του για τα εμβόλια προκάλεσε ρεκόρ πωλήσεων και τον ενθουσιασμό χιλιάδων ανθρώπων που στις Γερμανόφωνες χώρες έσπευσαν να το αγοράσουν και να ενημερωθούν από αυτό, κάνοντας το πρώτο στη λίστα των best sellers για πολλές εβδομάδες! Ας είναι η απώλεια του μια υπενθύμιση σε όλους μας του τιμήματος που περιεχει ο αγώνας για την ελευθερία στις μέρες μας!
Ας είναι ευλογημένη η μνήμη του!

Θανάσης Παπαδόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments