Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με σκόρερ τον Γεωργαλλή

Με σκόρερ τον Γεωργαλλή

0
Dodekanisos

Αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση, ο Κλεάνθης Παραδεισίου βρήκε τελικά τον τρόπο και κατάφερε να κερδίσει τον Διγενή Κοσκινού στο γήπεδο του με 2 – 0 επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.

Οι Κοσκινιάτες ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Ο Κλεάνθης είχε μεν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την καλά οργανωμένη άμυνα που παρέταξε ο Σάσα Γιόνοβιτς. Τα πράγματα φάνηκαν ότι θα είναι πολύ δύσκολα για τον Κλεάνθη όταν στο 34′ ο Γεωργαλλής αστόχησε από τα έντεκα βήματα καθώς η εξέλιξη αυτή δημιούργησε άγχος στους γηπεδούχους.

Τελικά ο επιθετικός του Κλεάνθη …πήρε το αίμα του πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα πεντάλεπτο “καθάρισε” τον αγώνα. Στο 75′ με πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 80′ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 χαρίζοντας το “τρίποντο” στην ομάδα του (2 – 0).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Τσέτσος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιάτσος (67′ Γιαννίκος), Μπαούρης, Μαριάς, Μαίλης, Ατσίδης, Κορκίδας, Αλεξανδρίδης (75′ Φουσατζιά), Χατζηκοσμάς (89′ Ζάχαρης), Πελέκης (70′ Μπερετούλης), Γεωργαλλής
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Καρπαθάκης, Παπασταμάτης, Κώτης, Μοσκιού (72′ Πρίφτης, 84′ λ.τ. Αλαχούζος), Χουτεσιώτης, Μικκιού, Τσιμπιζίδης (78′ Χατζηνικόλας), Τζουανάκης, Χωρίτης, Νίκας (61′ Διακάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments