Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Σκαρφάλωσε» στην κορυφή ο ΑΕΡΑ!

«Σκαρφάλωσε» στην κορυφή ο ΑΕΡΑ!

0
aera vati
Dodekanisos

Συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας απέκτησε ο Ιάλυσος. Πρόκειται για τον ΑΕΡΑ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει σήμερα την ΑΕ Λέρου με 4 – 0 και να προσθέσει έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έβαλαν τις βάσεις για να φθάσουν στη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο διάστημα στο οποίο έκαναν το σκορ 2 – 0. Στην επανάληψη απλά «σφράγισαν» την ανωτερότητα τους με άλλα δυο τέρματα.
Στο 16’ ο Πλύγκος πέτυχε το 1 – 0 και στο 26’ ο Τριχιάς έκανε το 2 – 0 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 68’ πέτυχε το 3 – 0 με κεφαλιά και στο 84’ ο Πλύγκος με πολύ όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς και «βοηθοί» του ήταν οι Καρκαλιανίδης και Σταυρούλιας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Φωτεινής, Γιαννακάκης, Δανάς (73′ Πολυμερίδης), Φωτεινής Γ., Γαργάλης, Παιζάνoς (73′ Καππάκας), Τσετιροκλής, Πλύγκος, Κατσιδώνης, Τριχιάς, Λυριστής Θ. (60′ Λυριστής Μ.)
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Καρνέσης, Ελένης (78′ λ.τ Διαμαντής) , Κουρεβέλης, Τσιόφυλας, Τσάτσος, Καμπόσος, Ηλίας, Πλόχωρος Α., Φουντής, Καράγκιολης (66′ Καστής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments