Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» εύκολα ο ΠΑΣ Ασκληπειού

«Καθάρισε» εύκολα ο ΠΑΣ Ασκληπειού

0
pas aod
Dodekanisos

Καμία αντίσταση δε συνάντησε ο ΠΑΣ Ασκληπειού, ο οποίος κέρδισε εύκολα σήμερα τον ΑΟ Δικαίου με 5 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το οποίο δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική. Οι φιλοξενούμενοι «κατέβηκαν» με αρκετούς νεαρούς παίκτες και δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωακή ομάδα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες διότι λίγο πριν το τέλος και ενώ είχε συμπληρώσει και τις τρεις της αλλαγές, τραυματίστηκε ο Μουνούχος στο γόνατο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Εκφράζονται φόβοι μάλιστα ότι έπαθε ζημιά στους χιαστούς αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε ποδόσφαιρο εδώ και αρκετό καιρό έχοντας πάθει μερική ρήξη χιαστών.
Τα γκολ
Στο 37’ ο Βακιάνης γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Χαρίτος με σουτ από την καρδιά της άμυνας του ΑΟ Δικαίου δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1 – 0.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 42’ ήταν η σειρά του Καρπαθάκη να σεντράρει από τα δεξιά και ο Χαρίτος και πάλι που «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα από κοντά με νέο σουτ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 64’ ο Καρπαθάκης έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Ταγκάεφ από θέση τετ α τετ δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 .
Στο 77’ ο Βακιάνης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4 – 0 και στο 90’ ο Βακιάνης με ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ σχεδόν από ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Ράδος και Τσιγαράς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Χατζηπέτρος, Καστανίδης, Μάκρας, Πιτσουρδάκης, Μελισσάς, Γιώτας ( 73’ Αγγελής), Ταγκάεφ, Κουκουτσέλας (72’ Καψαλάκης), Βακιάνης, Χαρίτος (81’ Πέθακας), Καρπαθάκης
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Γιακούμαρος, Κεφαλιανός (46’ Γιαννικουρής), Σαμαράς, Θεοδώρου, Φυτάς, Μποϊλής, Χατζησουλεϊμάν, Πασενίδης (82’ Γιαμαλής), Τριμμάτης (62’ Δρόσος), Κουρζής, Μουνούχος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments