Σκάκι: Στις 26 Απριλίου αρχίζει το Αιγαιοπελαγίτικο Πρωτάθλημα του 2022

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» συνδιοργανώνει με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου(ΔΟΠΑΡ)  και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας το  Αιγαιοπελαγίτικο Σκακιστικό  Πρωτάθλημα του 2022 από 26 Απριλίου μέχρι 01 Μαΐου στο Rodos  Palace.

 Τα Πρωταθλήματα αφορά το αναπτυξιακό σκάκι και είναι ετήσια προκριματική διοργάνωση της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματίων Αιγαίου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2022.  

Συμμετέχουν όλα τα σκακιστικά σωματεία από όλο το Αιγαίο πλην Κρήτης και αναμένεται να συμμετάσχουν 50  αθλητές περίπου.

Στο πενταήμερο των αγώνων θα διεξαχθούν το ομαδικό πρωτάθλημα Αιγαίου το Ομαδικό Κύπελλο Αιγαίου και το Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων στο σκάκι.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των προετοιμασιών για την εκδήλωση και κύρια το Rodos Palace για τις φιλοξενίες, την εταιρία Cobel για τις εμφανίσεις της ομάδας της Ρόδου, την @tholidays και το λογιστικό γραφείο Παπαδημητρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments