Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σημαντικό βαθμό “τσίμπησε” ο Άγιος Γεώργιος

Σημαντικό βαθμό “τσίμπησε” ο Άγιος Γεώργιος

0
Dodekanisos

Ένα σημαντικό εκτός έδρας βαθμό «τσίμπησε» ο Άγιος Γεώργιος μετά το 2 – 2 με την Αθλέτικο μέσα στ’ Αφάντου. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα της Μαλώνας στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Αντίθετα, η ομάδα του Αφάντου παρέμεινε στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας.
Τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο διάστημα το οποίο ήταν αρκετά παραγωγικό και είχε να προσφέρει συγκινήσεις. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε μιας και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν δράση, ισοφάρισαν και προσπάθησαν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στο 16’ ο Κακούλης άνοιξε με κεφαλιά το σκορ ( 0 – 1) αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα όταν στο 21’ ο Ταντίκης με πλασέ έκανε το 1 – 1. Στο 37’ ο Μασάδο με κεφαλιά έκανε το 1 – 2 και στο 61’ ο Λαουδίκος με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments