Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σημαντικό «διπλό» για Ευκλή

Σημαντικό «διπλό» για Ευκλή

0
euklis endekada
Dodekanisos

Κοντά στο κυνήγι του πρωτοπόρου Απόλλωνα έμεινε ο Ευκλής Σορωνής ο οποίος πέρασε αλώβητος από τη Νίσυρο

Ένα ακόμη σημαντικό «διπλό» πανηγύρισε ο Ευκλής αφού πέρασε νικηφόρα από τη Νίσυρο επικρατώντας του τοπικού Πολυβώτη με 4-2, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στα μέσα του ημιχρόνου κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ στο 28΄ με τον Καραμανώλη από κοντά. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα της ανάπαυλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 52΄ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε το φάουλ με τον Φωτεινή να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-1. Η ομάδα του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου δεν πτοήθηκε και λίγο αργότερα (56’) ο Παπαχριστοδούλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για το 1-2. Στο 71΄ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 84΄ ο Φωτεινής με κεφαλιά έκανε το 2-3 ωστόσο ο νεοεισελθόντας Αγγελής στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Ράδος, Φασουλάρης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Ι. (30΄ λ.τρ. Κάσδαγλης), Πατρίκης, Χατζηνικολάου Β.Δ., Καραγιάννης, Δερμιτζάκης, Φωτεινής, Καραγιάννης Γ. (85΄ Καραλίγκας), Σφακιανός Α., Χατζηνικολάου Β.Κ., Παπαδάκης

ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Κορκίδας, Χατζηκυριάκος, Παυλίδης, Μαντικός, Λαός, Σχοινάκης, Καραμανώλης, Γεωργαντάς (65΄ λ.τρ. Σιαναβέλης), Λενιού (52΄ Λαθούρης), Παπαχριστοδούλου (85΄ Αγγελής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments