Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φώναξε «παρών» ο Ηρακλής Μ.

Φώναξε «παρών» ο Ηρακλής Μ.

0
Dodekanisos

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου

Σπουδαίο τρίποντο παραμονής πέτυχε ο Ηρακλής Μ. καθώς επικράτησε του Αντίμαχου με 1-0 στα Μαριτσά, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργού κάποιες ευκαιρίες ωστόσο καμιά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το ισόπαλο χωρίς τέρματα αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ανέβηκαν και στο 75΄ ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ που εν τέλει τους χάρισε και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο Καρίκης έκανε την παράλληλη μπαλιά ο Τριχιά που έγινε αποδέκτης της μπάλας έστρωσε στον Σκόρπο και αυτός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Αναστασοπούλου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Τσούφιος, Λενιού, Παπακωνσταντής, Μπιγκό, Καρίκης Γ.Σ., Τσαλώλης (71΄ Βασιλώττος Ε.), Σκόρπος, Καρίκης Γ.Δ., Βασιλώττος Χ., Τριχιάς

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Μπεκιρλάρι (49΄ λ.τρ. Συνεσίου), Ιωαννίδης, Κόκκαλης, Σωτίρι, Καράλιαμης, Κάρλος (72΄ Κατσαρός), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Πης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments