Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Σημαντική συμμετοχή στην ημερίδα κανονισμών

Σημαντική συμμετοχή στην ημερίδα κανονισμών

0
diagoras telxinida ginaikes
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη ημερίδα κανονισμών και ενημέρωσης, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η πολύ στενή συνεργασία και οι κοινές δράσεις που από φέτος εγκαινιάστηκαν του ΣΥΔΠΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ με την ΤΕ ΕΟΠΕ συνεχίζεται. Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε -για πρώτη φορά- την Κυριακή 1/11/15 ημερίδα ενημέρωσης από τον ΣΥΔΠΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΠΕ ,των προπονητών και των αθλητών του VOLLEY στην περιοχή μας, στην τέντα του ΔΙΑΓΟΡΑ. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και η ενημέρωση ήταν γύρω από θέματα που εισηγήθηκε η ΤΕ ΕΟΠΕ καθώς και οι αλλαγές στους κανονισμούς που θα ισχύσουν από φέτος.
Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία αφού έγινε η παρουσίαση από τον διαιτητή Σωτήρη Σταματίου συνεπικουρούμενου από τον πρόεδρο Λ. Λαζαράκη και τον γ. γραμματέα Ν. Χατζησταυρίδη , να κάνουν τις ερωτήσεις τους και να διεξαχθεί μια εποικοδομητική συζήτηση που οδήγησε σε χρήσιμα συμπεράσματα και άφησε όλους ικανοποιημένους.
Ευχή όλων ήταν να συνεχιστούν τέτοιου είδους δράσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την ανάπτυξη του αθλήματος στα Δωδ/σα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments