Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πρόκριση και δοκιμές!

Πρόκριση και δοκιμές!

0
apollon ialisos
Dodekanisos

Ένα καλό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ήταν το παιχνίδι κυπέλλου που έδωσε ο Ιάλυσος στις Καλυθιές με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλωνα (ομάδα Β’ Κατηγορίας). Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 5 – 0 και εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο τεχνικός Πέτρος Μίχος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που έως τώρα είχαν από ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής και σίγουρα μπόρεσε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ιάλυσου και δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής.
Στο 15’ μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 24’ ο Λύρας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μιχαλά και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σπάρταλης ( 0 -2).
Στο 50’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πλύγκος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σπάρταλης και πάλι με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0 – 3.
Στο 71’ ο Κούρτης έκανε λάθος χάνοντας τη μπάλα από τον Πλύγκο και αυτός από θέση τετ α τετ με πλασέ πέτυχε το 0 – 4.
Στο 78’ ο Βολονάκης έκανε τη σέντρα και ο Στάθης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας κάνοντας προβολή αλλά καταλάθος πέτυχε αυτογκολ διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 5.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Διακοφιλιππής, Βασίλας)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Σταυρής (30’ Κούρτι), Νικολός, Κυρίτσης, Σίμου (57’ λ.τ. Μανιάς), Τασσόπουλος, Μιχαλάς (52’ Κώστας), Κουφάλης, Στάθης, Ταντίκης, Σπαχιού
ΙΑΛΥΣΟΣ: Άγγελος Χειμωνέττος, Βολονάκης, Σαββούλης, Κώστας Χειμωνέττος, Καρπαθάκης (46’ Λιόσης), Σπάρταλης (62’ Τρέχας), Λύρας (70’ Αλαβέρας), Παπαστεφάνου, Σαχίνης, Χατζηπέτρος, Πλύγκος

Ανταπόκριση: Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments