Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Δεν μας ενημέρωσαν έγκαιρα!»

«Δεν μας ενημέρωσαν έγκαιρα!»

2
sidiropoulos savvas
Dodekanisos

Την δική του τοποθέτηση με βάση τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Πολύστρατου Λαέρμων σχετικά με την επιθυμία που είχε να γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι άλλη ώρα (ή και άλλη ημέρα), έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Παστίδας Σάββας Σιδηρόπουλος. Ο ίδιος που επικοινώνησε με τα news12 επεσήμανε τα εξής:
«Αυτού του είδους οι συνεννοήσεις γίνονται μεταξύ των δυο σωματείων αρχικά και κατόπιν με την ΕΠΣΔ. Ο Πολύστρατος όλη την εβδομάδα μιλούσε με την ΕΠΣΔ χωρίς να μας ενημερώσει καθόλου. Παρά μόνο, ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μας την Πέμπτη με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η οποιαδήποτε αλλαγή. Αν μας είχαν ενημερώσει και εμάς έγκαιρα θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι. Θα πρέπει βέβαια να επισημάνω ότι η οδηγία που έχουμε από την Ένωση είναι να μην παίζουμε την ίδια ώρα με τον Ιάλυσο όταν αυτός αγωνίζεται εντός έδρας. Εν πάση περιπτώσει όμως. Θα μπορούσαμε να είχαμε βρει την χρυσή τομή με τους ανθρώπους του Πολύστρατου αν ερχόντουσαν έγκαιρα σε επικοινωνία μαζί μας. Το ίδιο κάναμε και εμείς που παίζουμε τώρα με την Ομόνοια. Μιλήσαμε από την αρχή της εβδομάδας με τους ανθρώπους του συλλόγου και το παιχνίδι μας άλλαξε ημέρα χωρίς κανένα πρόβλημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
8 years ago

Δικαιολογιες το κ@λου… Ευλογο χρονικο διαστημα, αλλα θελατε να αποδυναμωθει ο Πολλυστρατος, μην τυχον και “χτυπησει” το παιχνιδι… Δεν πειθεις κανεναν πλεον! Ηδη πεσατε αρκετα στην υπολοιψη του φιλαθλου κοινου της Δωδεκανησσου!!!

νικος
νικος
8 years ago

Τετάρτη επικοινώνησε μαζί σάς ο Πολύ στρατός κύριε Σιδηροπουλε