Αρχική Αθλητικά νέα Σεμπαστιέν Τιλ: Το τατουάζ, η σύλληψη και το γκολ κόντρα στην Ρεάλ!

Σεμπαστιέν Τιλ: Το τατουάζ, η σύλληψη και το γκολ κόντρα στην Ρεάλ!

0
Dodekanisos

Σε ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε παγκόσμιο «σοκ», η Σερίφ Τιράσπολ νίκησε 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία! Το γκολ της νίκης προήλθε από τον Σεμπαστιέν Τιλ, ο οποίος το 2017 είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένος. 

Ο Σεμπαστιέν Τιλ ονειρευόταν πάντοτε να αγωνιστεί στο Champions League. Τόσο που… ένα χαρακτηριστικό τατουάζ κοσμεί το αριστερό πόδι του! Ο 27χρονος μέσος από το Λουξεμβούργο είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Ο Τιλ όχι μόνο έπαιξε στο Champions League. Την ίδια στιγμή σκόραρε μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η Σερίφ νίκησε 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης! 

Ο Τιλ αγωνίζεται ως δανεικός από την Πογκρές του Λουξεμβούργου στην Σερίφ. Ενώ την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ρωσίας για την Ταμπόβ. Πίσω στο 2017, ο Τιλ είχε συλληφθεί γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από ένα παιχνίδι. Μάλιστα είχε συγκρουστεί με αρκετά οχήματα και στην συνέχεια είχε τραπεί σε φυγή. Ωστόσο η αστυνομία είχε προλάβει να τον συλλάβει. Σε αλκοτέστ που είχε υποβληθεί τα γραμμάρια αλκοόλ στο αίμα του ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. 

Δεν σας είπε κανείς ότι με 2,5 γραμμάρια αλκοόλ στο αίμα σας δεν μπορείτε να οδηγήσετε; Υπάρχουν άνθρωποι που με αυτά τα επίπεδα δεν μπορούν καν να εισέλθουν στα αυτοκίνητά τους», ήταν η ετυμηγορία του προέδρου του ποινικού δικαστηρίου του Λουξεμβούργου, ο οποίος του επέβαλε πρόστιμο και του απαγόρευσε την οδήγηση για 43 μήνες.

Αυτό το ατυχές περιστατικό, ήταν που άλλαξε τη ζωή του Τιλ, ο οποίος έχει δηλώσει μεταμέλεια. Αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο. Δούλεψε ακόμα περισσότερο και πέτυχε το όνειρό του να παίξει στο Champions League. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έδινε μία τεράστια νίκη στην Σερίφ Τιράσπολ (ίσως την μεγαλύτερη στην ιστορία της) κόντρα στη Ρεάλ. Και μάλιστα μέσα στο «άντρο» της βασίλισσας! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments