Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Σεμινάριο διαιτησίας και κανονισμοί

Σεμινάριο διαιτησίας και κανονισμοί

0
gao tae kwon do
Dodekanisos

Με την παρουσία του προέδρου της ένωσης Νοτίου Ελλάδας και νήσων Γεράσιμου Κανταγλή και του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Τ. Χρήστου Αγραφιώτη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο διαιτησίας , για την ανάδειξη νέων διαιτητών TAE KWON DO  το οποίο έγινε στις εγκαταστάσεις του Γ.Α.Ο. ΡΟΔΟΥ.

Το σεμινάριο διήρκεσε δύο ημέρες Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Απριλίου, το οποίο παρακολούθησαν προπονητές του T.K.D. και ενημερώθηκαν πλήρως για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας. Το σεμινάριο έγινε από την Ένωση σε συνεργασία με τον δάσκαλο και εκπαιδευτή του Τ.Κ.D. Παύλο Καζαντζόγλου του Γ.Α.Ο. ΡΟΔΟΥ.

Εξάλλου, στη Ρόδο θα βρεθεί σήμερα, ενόψει του 2ου διεθνούς Μαραθωνίου της πόλης μας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας TAE KWON DO κ. Αθανάσιος Πραγαλός, ο οποίος θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και θα συνοδεύεται από τον κ.Καζαντζόγλου.

Στη φωτογραφία επάνω σειρά και δεξιά ο πρόεδρος της Ένωσης TAE KWON DO Νοτίου Ελλάδας και Νήσων κ. Γεράσιμο Καράνταγλης ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ένωσης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO κ. Χρήστος Αγραφιώτης. Μπροστά τους ο  δάσκαλος του Γ.Α.Ο. Ρόδου κ. Παύλος Καζαντζόγλου και οι προπονητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments