Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σε σύσκεψη με την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εμπρησμών ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ.Κόκκινος

Σε σύσκεψη με την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εμπρησμών ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ.Κόκκινος

0
Digital Camera
Dodekanisos

Με στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που διερευνούν τα αίτια των τελευταίων πυρκαγιών καθώς και τις προγενέστερες περιπτώσεις είχε συνάντηση εργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο σήμερα το πρωί 6.9.2017.

Το Πυροσβεστικό Σώμα και οι εμπλεκόμενοι φορείς με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε διαρκή επαφή και συνεργασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και καθημερινά εντείνουν τις προσπάθειές τους και βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουν ζητήματα που άπτονται της αντιπυρικής περιόδου.

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος αναχωρεί σήμερα από τη Ρόδο προκειμένου να μεταβεί στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη) για να συμμετάσχει μαζί με τα μέλη της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας της Επιτροπής των Περιφερειών στην Ε.Ε. στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (P.P.) που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8.9.2017.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments