Σε …ρυθμούς εμβολίων κινούνται και πάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos

Σε ρυθμούς …εμβολίου μπαίνουν και πάλι στην Αμερική. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το ενημερωμένο όπως το αποκαλούν εμβόλιο για τον κορωνοϊό από την Pfizer και τη Moderna. Εντός τρων επόμενων ημερών θα δοθεί στους Αμερικανούς καθώς όπως έχουν ανακοινώσει οι αρχές, ο αριθμός των νοσηλειών αυξάνεται.

Τα νέα εμβόλια, τα οποία στοχεύουν στην παραλλαγή Omicron του XBB.1.5, είναι εγκεκριμένα για άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω και έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 11 ετών, σύμφωνα με δελτίο τύπου του FDA. Η συμβουλευτική επιτροπή του CDC έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει για να ψηφίσει μια σύσταση για τη χρήση αυτών των εμβολίων. Αφού το CDC υπογράψει αυτές τις συστάσεις, τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν σε φαρμακεία, κλινικές υγείας και άλλους χώρους διανομής εμβολίων.

Ο FDA δεν ανακοίνωσε απόφαση τη Δευτέρα για το ενημερωμένο εμβόλιο Covid της Novavax, αλλά η εταιρεία ανέφερε σε δήλωση ότι ο οργανισμός εξακολουθεί να εξετάζει το εμβόλιο της. Σε δήλωση τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla και ο Stefan Bancel της Moderna, προέτρεψαν τους Αμερικανούς να λάβουν το ενημερωμένο εμβόλιο Covid κατά το ίδιο χρονικό διάστημα με το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης.

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθρο“Η πτώση των ποσοστών γεννήσεων είναι …κάτι καλό για τον πλανήτη”
Επόμενο άρθροΣτη Μήλο οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments