Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σε αναστολή εργασίας νοσοκόμα που είναι κατά της μάσκας στα παιδιά

Σε αναστολή εργασίας νοσοκόμα που είναι κατά της μάσκας στα παιδιά

0
Dodekanisos

Σε αναστολή της εργασίας της βρίσκεται σχολική νοσοκόμα από το New Jersey, όπως κατήγγειλε η ίδια με δημόσια τοποθέτηση της. Η ίδια είχε πει πως το να φοράς μάσκες στα παιδιά όλη την ημέρα είναι κάτι «απάνθρωπο» και «αναποτελεσματικό». Πρόκειται για την Erin Pein, η οποία αρνήθηκε να φορέσει μάσκα ενώ εργαζόταν στο σχολείο.

Η ίδια συνέχισε να εξηγεί ότι, δεδομένου του χαμηλού κινδύνου που έχει ο ιός στα παιδιά, το να τους κάνεις να φορούν μάσκες όλη την ημέρα ισοδυναμεί με «κακοποίηση» και μπορεί να προκαλέσει «άγχος και κατάθλιψη». «Το να κάνεις αυτά τα παιδιά να τα φορούν για έξι ή επτά ώρες την ημέρα είναι απαίσιο», είπε.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το σχολικό συμβούλιο αρνήθηκε να σχολιάσει την ιστορία. «Δυστυχώς, είναι θέμα προσωπικού και δεν έχω τη δυνατότητα να σχολιάσω ή να συζητήσω το θέμα, ούτε μπορώ να συζητήσω καμία από τις πληροφορίες που η κα Pein έχει ήδη επιλέξει να δημοσιοποιήσει», δήλωσε ο δικηγόρος του σχολικού συμβουλίου Martin Buckley στο NJ. com. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα παιδιά είναι τα χαμηλότερα δημογραφικά σε κίνδυνο έναντι λόγω του ανθεκτικού ανοσοποιητικού τους συστήματος και οι εκπαιδευτικοί είναι πολύ μεγαλύτεροι οδηγοί της εξάπλωσης του ιού από τους μαθητές, σύμφωνα με το CDC.

Πηγή: infowars.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments