Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σαρωτικός ο Νηρέας στις Φάνες

Σαρωτικός ο Νηρέας στις Φάνες

1
nireas atletico
Dodekanisos

Κάνοντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, ο ΑΣ Νηρέας πέτυχε πέντε γκολ μέσα στις Φάνες, κερδίζοντας τον τοπικό Ακουσίλαο με 5 – 1 και κερδίζοντας έτσι με εντυπωσιακό τρόπο την παραμονή του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πολύ πάθος και δύναμη και κατάφεραν έτσι να φθάσουν σε μια μεγάλη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι που δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, παρά την ήττα τους κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση της «ειδικής» βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ μετά από σουτ του Φλεβάρη μέσα στην περιοχή (0-1) ενώ στο 33’ ο Χειμωνέττος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (0-2). Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (50’) έγινε το 0-3 με όμορφο πλασέ του Φλεβάρη. Ο Ακουσίλαος μείωσε προσωρινά σε 1-3 στο 55’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουγιού. Ο Νηρέας κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη του. Στο 70’ μετά από ασίστ του Τσουβαλά ο Κουδούνης πλάσαρε για το 1-4 ενώ το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 80’ όταν ο Κουτσουμπάρης σούταρε και η μπάλα, αφού προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του Κολίλα, κατέληξε στα δίχτυα του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας (Τσιγάρας, Σπάρταλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Κοκκάρης, Λαππάκης (80’ Καλαμαράς), Αρνίταλης, Τσίρκος, Σάββενας, Κουγιός, Λαζίδης, Σαχίνης, Σάββας (58’ Μπαβγεριτάκης), Καραμέτα (23’ Γκλάβας)
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Συράκος, Καρίνος, Ζούρδης, Μοσκιού, Τσουβαλάς, Κουτσουμπάρης, Χειμωνέττος (80’ Τομάνι), Κουδούνης, Βολιτάκης (85’ Βογιατζής), Φλεβάρης (67’ Καμπουράκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fair play
fair play
9 years ago

poio kalitero fetino paixnidi re afou monoi tous epezan