Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σαφώς βελτιωμένος ο Ιάλυσος! (pics)

Σαφώς βελτιωμένος ο Ιάλυσος! (pics)

0
DSC07844
Dodekanisos

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ιάλυσος με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ Αφάντου τον οποίο νίκησε με σκορ 3-0.
Ο αγώνας έγινε στο «Οικονομίδειο» γήπεδο στις 17.30 και αρκετοί ήταν φίλοι των δύο ομάδων που παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν καμία σχέση με την απόδοση τους στο ματς με τον Διαγόρα. Ο Πέτρος Μίχος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε την διάθεση του, έδειξε ικανοποιημένος από αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας ο Λιόσης.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Χοσάδας είδε την ομάδα του στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, αφού είναι γνωστό ότι η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε με σχετική καθυστέρηση λόγων κάποιων διαδικαστικών θεμάτων. Ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με τους παίκτες του και σήμερα φάνηκαν τα σημάδια βελτίωσης από την δουλειά που γίνεται.
Το 1-0 για τον Ιάλυσο έγινες το 3΄ όταν ο Χατζηκοσμάς εκτέλεσε το φάουλ από αριατερά, οι αμυντικοί του ΑΕΡΑ δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και ο Φυλακούρης από το δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 25΄ Ο Ρεκλείτης από τον άξονα έβγαλε ωραία σέντρα για τον Σπάρταλη στα αριστερά μέσα την περιοχή και εκείνος με κεφαλιά-πάσα την έστρωσε στον Μαθιό που με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 44΄μετά από έξοχη «ασιστ» του Χατζηφούντα, ο Μαθιός με άψογο πλασέ πέτυχε το 3-0.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης – Βούλγαρη – Αυγενικού Θ.
Ιάλυσος: Χειμωνέττος Αγγ., Παφιάκης, Παπαδήτρης, Φυλακούρης, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Χατζηκοσμάς, Χατζηφούντας, Κοιλιάρας, Σπάρταλης, Μαθιός.
Επίσης έπαιξαν και οι Σταυλάς, Πλύγκος, Αθανασίου, Λιόσης, Χεμωνέττος, Σαββάκης, Ατσίδης, Τρέχας, Χτζηπέτρος.
ΑΕΡΑ: Καμπούρης, Μαλλιάκας, Καψαλάκης, Αμπαζάϊ, Γιαννακάκης, Καραγιάννης, Επιφάνης, Κασιώτης, Λαουδίκος, Ευαγγελίδης, Τομάζος
Επίσης έπαιξαν και οι Καστελλοριζιός, Κωνσταντινίδης, Ροκάϊ, Τσιουπλής, Μπατέστα, Χρυσοβέργης, Νικολής, Παπαβασιλείου

Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/ialisos_aera] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments