Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ ΡΣΦΠ Τελχινίς: προπονητικό τουρνουά τζούνιορς

ΡΣΦΠ Τελχινίς: προπονητικό τουρνουά τζούνιορς

0
Dodekanisos

Την ευκαιρία να δείξουν όσα έχουν διδαχτεί από τους προπονητές τους είχαν στις αρχές της εβδομάδας τα παιδιά που προπονούνται στη Σχολή Μπιτς Βόλεϊ της Τελχινίδας.

Ο τίτλος της πρωταθλήτριας Ελλάδας στις νεάνιδες (Κ19), που κέρδισε πριν ένα χρόνο η συμπαίκτριά τους Φαμπίολα Τερζίου, είναι για τα παιδιά αυτά ισχυρό κίνητρο για σκληρή δουλειά ενώ μοναδικές είναι οι εμπειρίες και οι χαρές που προσφέρουν η προπόνηση και οι αγώνες στην άμμο.

Τη Δευτέρα (27/7) αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα παμπαίδων και παγκορασίδων, συνολικά 11 ομάδες (ζευγάρια), χωρίσθηκαν αρχικά σε δύο ομίλους και αγωνίσθηκαν όλοι με όλους στο ‘οικογενειακό’ αναπτυξιακό τουρνουά της Τελχινίδας.

Στη συνέχεια, ανάλογα με τη βαθμολογική τους κατάταξη έπαιξαν στην προημιτελική φάση αγώνες χιαστί με ομάδες από τον άλλο όμιλο.

Στους ημιτελικούς προκρίθηκαν, η Φωτεινή Γενναιοπούλου και η Γκιούλ Μπεκίρογλου που αντιμετώπισαν τις Αναστασία Ζάγορα και Δήμητρα Τιολή και η Νεφέλη Ξένου με τη Λυδία Ξένου απέναντι στις Δέσποινα Μαστόρου και Ευρυδίκη Μαθιουδάκη.

Μετά από συναρπαστικούς αγώνες στον μεγάλο τελικό προκρίθηκαν δύσκολα οι Γενναιοπούλου/Μπεκίρογλου και οι αδελφές Ξένου.

Την 3η θέση στο τουρνουά κατέκτησαν οι Ζαγορα/Τιόλη νικώντας με 2-1 σετ (13-15,15-08,4-11) τις Μαστόρου/Μαθιουδάκη ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Νεφέλη και η Λυδία Ξένου οι οποίες στον τελικό νίκησαν στο τάι μπέικ τις Φωτεινή Γενναιοπούλου / Γκιούλ Μπεκίρογλου (09- 15,15-6,08-11)

Τελική κατάταξη τουρνου

1η θ Νεφέλη Ξένου/Λυδία Ξένου

2η θ Φωτεινή Γενναιοπούλου/Γκιούλ Μπεκίρογλου

3η θ Αναστασία Ζάγορα/Δήμητρα Τιόλη

4η θ Ευρυδίκη Μαθιουδάκη/Δέσποινα Μαστόρου

5η θ Βασίλης Καλιόζης/ Ιουλιανός Ξένος

6η θ Γιουστίνα Μαρτατζίου/Κρίστα Ματρατζίου

7ηθ Άγγελος Δημητριάδης-Τσίτσος/Βασίλης Ιωακειμίδης

8η θ Ιωάννα-Μαρία Ζωγράφη/Αγάπη Ροδίτη

9η θ Παναγιώτα Ζωγράφου/Λουκάς Τρίγγας

10η θ Νομική Γενναιοπούλου/Νικήτας Κατσαράς

11η θ Αλεξία Λαμπριανού/Μαχπεκέρ Τσιγκίρ

Τουρνουά ακαδημιών

Αφού ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους οι αθλητές και αθλήτριες του αναπτυξιακού τουρνουά συμμετείχαν στο 1ο μέρος και του επόμενου τουρνουά μπιτς βόλεϊ που αφορούσε τα παιδιά των ακαδημιών.

Δημιούργησαν ζευγάρια (ομάδες), μικρός με προχωρημένο, και αγωνίστηκαν με το σύστημα “side out” στα 6 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και όλες οι ομάδες χειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια και το θέαμα που πρόσφεραν.

Στο β΄ μέρος τα παιδιά των ακαδημιών χωριστήκαν μόνα τους ομάδες και συνέχισαν να παίζουν με πάθος το άθλημα που αγαπούν.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών ταυτοτήτων και μεταλλίων σε όλα τα ‘τελχινάκια’ που συμμετείχαν: Όλγα Θεοδωσίου, Διονυσία Θεοδωσίου, Μρία Ζαγοριανού, Καλλιόπη Καμπάκη, Αφροδίτη Κατσαρά, Σταυριανή Κάτσικα, Βάλια Κρητικού, Σήλια Λόη, Ελπίδα Μαλλιάκα, Άννα Μασσον, Ράνια Μαρτατζίου, Τζένη Ντερβίση, Τσαμπίκα Πάππου, Γιώργος Παπακαλοδούκας, Άγγελος Πλατέλλας, Εύα Πλατέλλα, Ευγενία Σαββάτη, Πηνελόπη Σάρρου, Βασιλική Σταμούλη, Κατερίνα Τσιάλτα, Οδυσσεάς Τσιντομηνάς, Ορφέας Τσιντομηνάς, Δανάη Χατζηγιάννη και Θεοδοσία Χουστουλάκη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments