Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ρουτζιέρης: «Όλα είναι ανοιχτά»

Ρουτζιέρης: «Όλα είναι ανοιχτά»

0
routzieris_dilosis
Dodekanisos
Του Δημήτρη Δραγάτη

Ψυχικά κουρασμένος αλλά και ιδιαιτέρως προβληματισμένος για το μέλλον του Διαγόρα, εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις ο τεχνικός του συλλόγου Πέτρος Ρουτζιέρης. Χαρακτηριστικά ανέφερε όταν ρωτήθηκε σχετικά, πως, «κανείς δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα στον Διαγόρα. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Εύχομαι να βρει ο σύλλογος τον δρόμο του.»
Σχετικά με το οικονομικό κομμάτι και τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές απάντησε πως, «δεν έχει αλλάξει κάτι. Η κατάσταση παραμένει η ίδια.»
Όσο για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ιωνικό και γενικότερα τη φετινή χρονιά, τόνισε:
«Ήμασταν όλοι και όλοι δώδεκα παίκτες. Ουσιαστικά δεν είχα άλλη αλλαγή διότι ο δωδέκατος ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Ο Πεταυράκης δεν μπόρεσε να είναι στην ομάδα γιατί αρρώστησε. Όπως όλα δείχνουν, έτσι θα κατέβουμε και στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια. Δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες. Θα προσπαθήσουμε και στα δυο επόμενα παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μια ακόμα φορά. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ λόγω του φακέλου αδειοδότησης, όμως για λόγους γοήτρου θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη εξάδα. Πιστεύω ότι φέτος χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα για να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Μπορούσε να κερδίσει την άνοδο αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα.»
Σε ερώτηση για το αν τουλάχιστον νιώθει ικανοποιημένος από το ότι χρησιμοποιήθηκαν νεαρά και ντόπια παιδιά φέτος απάντησε ως εξής:
«Φυσικά. Είναι κάτι που μου άρεσε. Τα παιδιά αυτά  βέβαια δεν είναι ακόμα έτοιμα για να στηριχτείς πάνω τους καθώς θέλουν πολύ δουλειά, όμως είναι σημαντικό να μπαίνουν σιγά σιγά στους αγώνες.» Δεν κρύφτηκε πίσω από τον δάκτυλο του στην ερώτηση αν αυτά τα παιδιά θα έπαιζαν αν τα οικονομικά δεδομένα ήταν διαφορετικά…
«Όχι δεν θα είχαν πάρει τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι αλήθεια. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες φέτος που δόθηκαν ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments