Αρχική Επικαιρότητα Ρόδος: Την σκότωσε μέσα στο δρόμο και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

Ρόδος: Την σκότωσε μέσα στο δρόμο και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

0
Dodekanisos

Μια ακόμα γυνακοκτονία έγινε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Ρόδο. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο 40χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 32χρονη εκπαιδευτικό με την οποία φαίνεται πως είχαν χωρίσει πρόσφατα. Ο δράστης πυροβόλησε την άτυχη κοπέλα δύο φορές στη μέση του δρόμου την ώρα έμπαινε από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού της Ρόδου.

Έντρομοι οι κάτοικοι της άλλοτε φιλήσυχης γειτονίας κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής και ο εισαγγελέας. Ταυτόχρονα ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για έναν ή δύο δράστες σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου καθώς οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο στο τόπο του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ροδιακής μάρτυρες του εγκλήματος δήλωσαν πως ο δράστης είχε στήσει καρτέρι λίγα μέτρα από το σταθμευμένο όχημα της άτυχης γυναίκας μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Όταν η κοπέλα πλησίασε το όχημα της ο δράστης πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ. 

Μετά από λίγη ώρα και ενώ το ανθρωποκυνηγητό ήταν σε εξέλιξη, η αστυνομία κλήθηκε και πάλι από κατοίκους που είχαν ακούσει πυροβολισμό κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος. Η αστυνομία, που έφθασε στο σημείο, βρήκε τον 40χρονο δράστη νεκρό μέσα στο σπίτι του. Στο διαμέρισμά του βρέθηκε σημείωμα του δράστη που είχε δώσει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο στο οποίο αναγραφόταν πως την σκότωσε γιατί “δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη.”

Γνωστοί και φίλοι της άτυχης κοπέλας και του δράστη – αυτόχειρα είναι σοκαρισμένοι από την τραγωδία. Η κοινωνία της Ρόδου είναι έντονα προβληματισμένη καθώς άλλη μια γυναικοκτονία συντελέστηκε στο νησί. Η αγανάκτηση του κόσμου είναι έκδηλη στα social media και μονοπωλεί τις συζητήσεις στο νησί. Είναι προφανές πλέον ότι οι γυνακοκτονίες στην Ελλάδα έχουν γίνει μάστιγα και θα πρέπει η πολιτεία να βρει τρόπους να αντιμετωπιστεί το φρικιαστικό αυτό φαινόμενο.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments