Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΡΟΔΟΣ: Πρόκριση στην παράταση για τη Λάρισα

ΡΟΔΟΣ: Πρόκριση στην παράταση για τη Λάρισα

0
Dodekanisos

Αν και το πάλεψε όσο μπορούσε, ο Διαγόρας ηττήθηκε από τη Λάρισα με 2 – 1 στην παράταση σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και έτσι αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας. Οι “κυανέρυθροι” είχαν αρκετά καλά στοιχεία σε όλη τη διάρκεια και έχασαν στις λεπτομέρειες.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 18’ ο Κουϊρκουκίδης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο Θεοδωρόπουλος που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στρο 19’ ο Κολομπίνο έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 25’ ο Πίσπας «δοκίμασε» το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 26’ ο Νικολιάς σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπίντσης που έπεσε στη γωνιά του απόκρουσε ωραία.
Στο 40’ ο Όγκμποε «έσπασε» τη μπάλα από το ύψος της περιοχής και ο επερχόμενος Μαυριάς με ένα ωραίο ευθύβολο σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 55’ ο Νικολιάς έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 52’ ο Κουϊρουκίδης αν και έχανε την ισορροπία του, κατάφερε να σουτάρει με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 78’ μετά από κεφαλιά του Κουϊρουκίδη, έγινε κόντρα με τη μπάλα να φθάνει στον Rafinia ο οποίος  με ένα δύσκολο χλιαρό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 1.
Στο 97’ μετά από σουτ του Colombino μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφθασε στον Γιάκου ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Τσιαντούλα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του «γηραιού». Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιάκος ο οποίος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Σινγκ (55’ Rafinia), Ριουγκάλας, Γιώργου, Πίσπας (55’ Dos Santos), Κουϊρουκίδης, Μουμίν, Τάτσης (110’ Παραστατίδης), Τοπάλ (82’ Σαϊμπέρτ), Ζούνης (65’ Τσιαντούλας), Λαμπίρης (65’ Blanko)
ΛΑΡΙΣΑ: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Maksymento, Γλυνός (55’ Θ. Παπαγεωργίου), Colombino, Όγκμποε (72’ Κούστα), Μαϊδάνος (86’ Συμελίδης) , Μπέρτος, Μαυριάς (72’ Πατράλης), Παπαγεωργίου, Νικολιάς (72’ Γιάκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments