Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η Ρόδος και οι ομορφιές της διαφημίζονται σε αραβικό περιοδικό

Η Ρόδος και οι ομορφιές της διαφημίζονται σε αραβικό περιοδικό

0
Dodekanisos

Η Ρόδος και ολόκληρη η Ελλάδα προβάλλονται μέσα από το νέο τεύχος του περιοδικού “Alam Arrajol” που κυκλοφορεί σε όλες τις χώρες του Κόλπου, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη και θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά life style έντυπα για τον άνδρα.

Στο περιοδικό γίνεται εκτενής αναφορά στη Ρόδο, τη μεσαιωνική πόλη και τη Λίνδο. Μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζονται στοιχεία της ιστορίας του νησιού,ο τουρισμός και οι δυνατότητες για μικρές αποδράσεις προς τα κοντινά νησιά.

Ολόκληρο το τεύχος που κυκλοφορεί είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα, γι’ αυτό και στην πρώτη του σελίδα κυριαρχεί το πρόσωπο της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και της συνέντευξης που έχει παραχωρήσει προς τους Άραβες δημοσιογράφους. 

Η Υπουργός Πολιτισμού βρέθηκε στην Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.Η υπουργός πραγματοποίησε αλλεπάλληλες επαφές με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα για την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος της  Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία κι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ακολούθησε το εθιμοτυπικό και φόρεσε χιτζάμπ.

Το κορυφαίο διεθνές Αραβόφωνο Lifestyle περιοδικό “Alam Arrajol” (O κόσμος του άνδρα) αναδεικνύει τον ελληνικό χώρο και πρόκειται να εκδώσει την δεύτερη ελληνική ετήσια έκδοση (Greece Annual Edition 2018) που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018 όπου θα υπάρχει επίσης ξεχωριστή αναφορά στη Ρόδο, με περισσότερες λεπτομέρειες για το τοπικό τουριστικό προϊόν, τις υποδομές και την αναψυχή.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του «Alam Arrajol» για τη Δωδεκάνησο είναι η διαφημιστική εταιρεία Beyond Group, η οποία και έχει αναλάβει το marketing και τη διαχείριση των επιχειρήσεων που θα θελήσουν να προβληθούν στο μεγάλο αυτό περιοδικό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments