Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ρόδος: Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο

Ρόδος: Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο

0
IMG 3698
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ιάλυσο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου «ο Διαγόρας», εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος. Μέσω αυτής, γνωστοποιεί στο φίλαθλο κόσμο τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια ενώ καλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι. Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο ότι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιάλυσο για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα ανοίξουν οι θύρες 1, 2 (Μετροπόλ) και 3, 4 (Ρολόϊ). Επίσης θα χρησιμοποιηθεί κανονικά και η σκεπαστή εξέδρα. Τα εισιτήρια διάρκεια δεν ια ισχύσουν αλλά οι αυτοί που είναι κάτοχοι δερμάτινων καθισμάτων, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν πληρώνοντας όμως το αντίστοιχο ποσό. Αυτή η διαφοροποίηση γίνεται λόγω του ότι την οικονομική επιστασία της αναμέτρησης την έχει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και όχι ο γηπεδούχος ΑΣ Ρόδος.
-Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος θέλει να καλέσει όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρών στο στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Εύχεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει να ευχηθεί να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments