Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έσπασαν» καρδιές στο Βάτι!

«Έσπασαν» καρδιές στο Βάτι!

1
pastida oloi
Dodekanisos

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε του αγώνα στο Βάτι όπου ο Αστέρας Παστίδας «τσίμπησε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Ο Κώστας Κυρίτσης σκόραρε στο 94’ και έκανε το 1 – 1 απέναντι στον τοπικό Διαγόρα που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν πολύ κοντά στο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο. Στην επανάληψη ο ρυθμός έγινε καλύτερος ενώ το φινάλε δεν προσφερόταν για καρδιακούς. Τος κορ άνοιξε στο 67’ ο Παπουρδάνος με κοντινή προβολή. Στο 94’ μετά από φάουλ του Στεργιόπουλου και προβολή του Λολάκη, ο Κυρίτσης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1 – 1. Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 57’ αποβλήθηκε ο Αποστολάτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 94’ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Ζερβός με τον ίδιο τρόπο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Μοσχής, Καραγιάννης, Ζερβός, Έλληννας, Παπαστεφάνου, Πρέτσι (77’ Ζωάννου), Κατσαρής, Τομάζος (58’ Παπουρδάνος), Χατζησάββας, Λαζίδης (90’ Αδάμος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, ΑΠοστολάτος, Λυκομέτι, Φελεσάκης, Χαριτάκης (86’ Αυγενικού), Ισκάς, Κυπριώτης (84’ Κυρίτσης), Καλαγρής (70’ Πολυχρόνης), Λολάκης, Πάπα, Στεργιόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
goal
goal
7 years ago

Καλά που δεν έχασε…Ο αστέρας με 10 και ο άλλος έβγαζε από μπροστά και μεση και έβαζε στόπερ να κρατήσει το 1-0.Τους έδωσε την κατοχή στο πιάτο.