Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ρόδος: Αδημονεί για την έναρξη, έχοντας μία απουσία και ένα ερωτηματικό

Ρόδος: Αδημονεί για την έναρξη, έχοντας μία απουσία και ένα ερωτηματικό

0
@ΑΕΛ RADIO 104.8 / FACEBOOK
Dodekanisos

Η Ρόδος έχει εισέλθει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του επικείμενου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά στην Αθήνα. 

Στο ιατρικό δελτίο της, η Ρόδος έχει προσθέσει τον Φερέϊρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Γεγονός που τον έχει θέσει εκτός από τον αγώνα με την Κηφισιά. Την ίδια στιγμή, ερωτηματικό αποτελεί ο Μαρκόφσκι. Ο 24χρονος Ουκρανός επιθετικός, έχει υποστεί ένα τράβηγμα, δίνοντας αγώνα δρόμου, για να τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου.

Στον αντίποδα, κανονικά θα δώσει το παρών ο Μπακαρί Ντιαγέ. Ο 22χρονος αμυντικός, επέστρεψε από την Εθνική Μαυριτανίας. Από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο και να ενσωματωθεί και πάλι στα «ελάφια».

Τέλος, χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο «βοηθητικό». Άπαντες δηλώνουν ανυπομονησία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Ευελπιστώντας, όμως, ότι δεν θα μετατεθεί η σέντρα για άλλη ημερομηνία πέρα από την προγραμματισμένη στις 17 Οκτωβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments