Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ροδιακός για παραμονή!

Ροδιακός για παραμονή!

0
rodiakos panigiria
Dodekanisos

Άλλη μια βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ροδιακός ο οποίος κέρδισε στο Ενωσιακό γήπεδο με 2 – 1 τον Πολυβώτη Νισύρου, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Μετά από αυτή τη νίκη, ο Ροδιακός «έπιασε» τους 14 βαθμούς και εξακολουθεί βέβαια να παλεύει για την παραμονή του έχοντας μάλιστα πολλές ελπίδες. Το παιχνίδι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολύ κόσμου μιας και στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε δημιουργηθεί ένταση, ωστόσο δεν έγινε το παραμικρό και όλα κύλησαν ήρεμα. Το σκορ άνοιξε στο 8’ η ομάδα του Ροδιακού με περιπετειώδη τρόπο. Ο Χρυσοχόος έκανε το σουτ και ο Χαρτοφύλλης απόκρουσε ασθενώς. Η μπάλα έφθασε στον Αντωνιάδη που επιχείρησε νέο σουτ αλλά την έστειλε να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της, η μπάλα έφθασε στον Πουλή ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 0.
Στο 30’ ο Χρυσοχόος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 2 – 0 και στο 55’ ο Β. Χατζηνικολάου με συρτό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Μαλλιάκας, Γαλουζής, Μουράτ, Τρίγκας, Κλάψης, Κοντουδιός, Γκιζλής (34’ λ.τ. Κολοβός, 82’ λ.τ. Σαρούκος)), Αντωνιάδης, Χρυσοχόος, Πουλής (88’ Τσιμπούκας)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Χαρτοφύλλης, Καραγιάννης (75’ Ι. Σφακιανός), Κακιάς (80’΄Κάσδαγλης), Σακελλάρης, Κωνσταντίνου, Σβύνος, Σφακιανός Δ., Φωτεινής, Χατζηνικολάου Β., Χατζηνικολάου, Καρακωνσταντίνος (75’ Παπαδάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments