Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΡΟΑ: Έγινε το τουρνουά – εκδρομή “Προφήτης Ηλίας”

ΡΟΑ: Έγινε το τουρνουά – εκδρομή “Προφήτης Ηλίας”

0
Dodekanisos

Το τριήμερο 25 με 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά – εκδρομή «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», στο ξενοδοχείο MAGIC LIFE στο Πλημμύρι. Το τουρνουά αυτό αποτελεί παράδοση του ομίλου από το 1970 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και οφείλει το όνομα του στην περιοχή του Προφήτη Ηλία καθώς τα μέλη του ομίλου με το τέλος της τουριστικής περιόδου επιχειρούσαν αυτή την αθλητική απόδραση στο ξενοδοχείο «Έλαφος» .
Καθώς ο όμιλος χρόνο με το χρόνο αυξάνει τη δύναμη των μελών του η καλύτερη λύση σήμερα είναι το ξενοδοχείο στη Νότια Ρόδο με τα 6 γήπεδα τένις.

Η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς πάνω από 250 παιδιά και ενηλικες γέμισαν το ξενοδοχείο με τον ενθουσιασμό και τα γέλια τους.
Η εκδρομή αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία να γνωριστούν τα νέα μέλη με τα παλαιότερα καθώς τα τουρνουά είναι διπλά με συμμετοχή ενός έμπειρου και ενός νεότερου μέλους με τυχαία επιλογή.

Πέρα όμως από αυτό το δέσιμο το μεγάλο όφελος για όλους είναι πως η συγκεκριμένη εκδρομή είναι η ιδανική δράση ώστε οι γονείς με τα παιδιά να δημιουργήσουν κοινές όμορφες αναμνήσεις συνδυάζοντας το όμορφο κλίμα με τον αθλητισμό. Δεν είναι τυχαίο πως η συμμετοχή στην κατηγορία FAMILY ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με συμπληρωμένο 32αρι ταμπλό δηλαδή 64 ενήλικα και ανήλικα μέλη.

Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν μέλη της ίδιας οικογένειας και στον τελικό μετά από αρκετούς αγώνες έφθασαν οι Πανάγος Ηλίας και Τσιγάρος Γιάννης του Μιχαήλ εναντίον των Ιατρού Ανδρέα και Ιατρού Μιχαήλ Αγγέλου με την οικογένεια Ιατρού (πατερας και γιος) να κατακτά το τρόπαιο από τα ξαδελφάκια, ενώ της απονομές έκανε ο έφορος εγκαταστάσεων Έλλη κύριος Πέτρος Μαυρονικολας.

Βέβαια μετά από τόσα παιδιά δεν θα μπορούσε να μην δημιουργηθεί junior τουρνουά διπλών. Εδώ οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές ενώ τα παιδιά κάτω των 14 ετών μυήθηκαν για πρώτη φορά στο πνεύμα της εκδρομής παίζοντας για τη χαρά του παιχνιδιού σε ομάδα ενός έμπειρου και ενός απείρου αθλητή με σκοπό τη διασκέδαση.

Η ομάδα της Αράπη Θεοδώρας και της Ειρήνης Μπεκιάρη επικράτησε της εξίσου καλής ομάδας των Περγαντή Νικόλα και Διακίδη Μιχαήλ ενώ την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του ΡΟΑ και πατέρας της Θεοδώρας κύριος Βασίλης Αράπης. Στο παραδοσιακό τουρνουά των ενηλίκων η ομάδα των Κλούβα Γιώργου και Αλεξάνδρου Μαργαρίτη επικράτησε των Πανάγου Μιχάλη και Μαλλιαράκη Ηλία δίνοντας στον πολύπειρο Γιώργο Κλούβα το πρώτο του Τρόπαιο «Προφήτης Ηλίας» το οποίο παρέλαβε φανερά συγκινημένος από τον έφορο εγκαταστάσεων Ιατρού Ανδρέα.

Καθώς οι ρυθμοί της σημερινής ζωής μας αποπροσανατολίζουν και πολλές φορές μας παρασύρουν στην αναζήτησή κίβδηλων αξιών οι εκδρομές τέτοιου τύπου μας επαναφέρουν στην πραγματική αιτία της ύπαρξης μας και μας θυμίζουν αυτά για τα οποία αξίζει να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε πραγματικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments