Αρχική Videos Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Κατέληξε ο ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Κατέληξε ο ένας τραυματίας

0
Dodekanisos

Πυροβολισμοί έπεσαν το πρωί του Σαββάτου (23/10) στην Κηφισιά στην οδό Τατοΐου 98 με τραυματίες δυο υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου. Ο ένας εκ των δύο κατέληξε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», στο οποίο νοσηλευόταν. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά. Είναι περίπου 40 ετών και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν. Πήρε ανά χείρας το όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο υπάλληλοι. Εκείνη την στιγμή άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξανά γεμίσει το όπλο του σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Άμεσης Δράσης.

Όταν συνελήφθη ο δράστης φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα όπως σπαθιά, τσεκούρια, μέχρι και αυτοσχέδια δρεπάνια. Ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Νέα Ερυθραία

«Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Οι τραυματισθέντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments