Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτος βαθμός για τον Διαγόρα Βατίου

Πρώτος βαθμός για τον Διαγόρα Βατίου

0
kleanthis vati
Dodekanisos

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο Παραδεισίου.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, πήραν την πρωτοβουλία και κατάφεραν στο 20΄ να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σωστά, ισορρόπησαν το ματς και στο 43΄είδαν τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς καθώς ισοφάρισαν το σκορ (1-1) αλλά άφησαν τον αντίπαλο τους και με δέκα παίκτες.
Ο Διαγόρας εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και στο 53΄πάλι πήρε το προβάδισμα με 2-1, όμως στο 57΄ το πλεονέκτημα χάθηκε για τους Βατενούς όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μοσχής.
Ο Κλεάνθης βελτίωσε την απόδοση του, έκανε το 2-2 και πίεσε στην συνέχεια για το νικητήριο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε και οι ομάδες πήραν από ένα βαθμό.
Στο 23΄ο Κορκίδας επιχείρησε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα 1-0. Ο Παπαδόπουλος κέρδισε το πέναλτι από τον Καρίκη που τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαννακόπουλος και ισοφάρισε σε 1-1. Ο νεαρός Μοσκιού εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Χειμωνέττου και με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 1-2 στο 53΄.
Στο 57΄με δέκα παίκτες έμειναν και οι φιλοξενούμενοι καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μοσχής. Το 2-2 έγινε στο 75΄οταν Γιαννίκος με τον Κ. Καλημέρη συνεργάστηκαν ωραία και ο δεύτερος με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Αντωνάς-Διακοφιλιππής-Τάσσης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κρομύδας, Κορκίδας, Καρίκης, Καλημέρης Γ., Γιαννίκος, Ατσίδης, Σορωνιάτης (59′ Μεμοτσέλα), Παπακωνσταντίνου (52′ Πολυμένωφ), Καλημέρης Κ., Μήτρου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Μοσχής, Ζωάννου Ι., Ζερβός, Ζουρούδης, Ντόστι, Μοσκιού (84′ λ.τ. Ζωάννου Μ.), Κώστας (87′ Αδάμος), Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος (78′ Φτάκλας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments