Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Πρώτοι και καλύτεροι!!!

Πρώτοι και καλύτεροι!!!

0
DSCN3541
Dodekanisos
Με το αήττητο του δεύτερου γύρου η ομάδα της Μικτής Νέων τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και κατέκτησε την κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με την Χίο πανηγύρισαν δεόντως τη νίκη τους που ήταν η 4η στη σειρά. Ο Ενωσιακός προπονητής Θεόδωρος Θεοδώρου έκανε αρκετές αλλαγές στη βασική εντεκάδα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει χρόνο σε παιδιά με λιγότερη συμμετοχή στους αγώνες μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε πλέον βαθμολογική σημασία. Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε και τα όσο καλά αφού οι φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ ήταν λιγοστές και το παιχνίδι μέτριο εώς κακό ποιοτικά. Στην επανάληψη  η είσοδος τους Μαργαρίτη στον αγωνιστικό χώρο ‘’τάραξε’’ τις ισορροπίες  και λειτούργησε ως ‘’βαρόμετρο’’ με αποτέλεσμα το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν να μην αργήσει να έρθει. Στη συνέχεια και μέχρι το τελευταίο  σφύριγμα της λήξης κατόρθωσαν  να βάλουν  και δεύτερο γκολ με το οποίο έδωσαν το έναυσμα για τρελά πανηγύρια τόσο μεταξύ τους όσο και μεταξύ ολόκληρης της αποστολής.

Φάσεις/γκολ

15’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαστεφάνου, ο Ορφανός σουτ  στην κίνηση , αριστερό δοκάρι και άουτ.

75’ Ο Πλατέλλας  τροφοδότηε στον  Πετραυράκη και αυτός με προβολή  ένα το 1-0.

65’ Οι Χιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή.

73’ Μετά από ωραία σέντρα του Μαργαρίτη, ο Πεταυράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Με λάθη η διαιτησία του Μερκούρη . Καλοί οι βοηθοί Ζήσης και Πετρίδης.

Μικτή Νέων Δ/σου: Ντάνη, Σκεμπές, Παπαστεφάνου(43’ Βολονάκης), Παπαδόπουλος, Χιούσι, Στάτης, Πλατέλλας(84’ Ιωαννίδης), Γιώργου, Πεταυράκης, Πολυμένωφ, Ορφανός(53’ Μαργαρίτης).

Μικτή Νέων Χίου:  Συρρής, Τομάζος(46’  Καρύδας), Δρίζος, Υψηλάντης, Τσαρλής, Βουκάτας(85’ Μεννής), Μπουγιούκας, Στουπάκης(77’ Πίττας), Μίμαρος, Γκιάλης, Προγούλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments