Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτο “στραβοπάτημα” του Ευκλή

Πρώτο “στραβοπάτημα” του Ευκλή

0
Dodekanisos

Κάνοντας μια μέτρια έως κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Ευκλής Σορωνής έκανε το πρώτο του φετινό «στραβοπάτημα» στη Νίσυρο μένοντας στο 2 – 2 με τον τοπικό Πολυβώτη. Είναι η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για τους «πράσινους» που συνάντησαν αρκετές δυσκολίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα και έπαιξαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά.

Οι Νισύριοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’ με τον Σφακιανό αλλά ο Ευκλής βρήκε τον τρόπο να «απαντήσει» πάρα πολύ γρήγορα καθώς μόλις στο 4’ ο Πάττας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι Σορωνιάτες μάλιστα πήραν το προβάδισμα στο 20’ με τον Χατζηκυριαζή (1 – 2), ωστόσο οι γηπεδοίχοι δεν πτοήθηκαν καθόλου. Συνέχισαν να παίζουν δυνατά αναζητώντας την ισοφάριση την οποία «βρήκαν» στο 70’ με τον Ανδριώτη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Στον Ευκλή συνολικά δεν έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Τσουρούτημ ωστόσο θεωρούν ότι ανέχθηκε το σκληρό ορισμένες φορές παιχνίδι των γηπεδούχων χωρίς να βγουν οι απαραίτητες κάρτες που θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι κόκκινες (δεύτερη κίτρινη).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments