Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με ηγέτη τον Ρούσσο πήρε το “διπλό” ο ΑΕΡΑ

Με ηγέτη τον Ρούσσο πήρε το “διπλό” ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Χάρις σε δυο τέρματα του Άλμπερτ Ρούσσου, ο ΑΕΡΑ επικράτησε δύσκολα με 2 – 1 του Διγενή στα Κοσκινού και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι γηπεδούχοι προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση παίζοντας κυρίως στην κόντρα επίθεση, ωστόσο ο ΑΕΡΑ ήταν πιο ουσιαστικός και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Ρούσσο κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Ρούσσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 38’ (0 – 1). Η εσχάτη των ποινών δόθηκε μετά από μαρκάρισμα του Πατηνιώτη στον Παπαοικονόμου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 55’ με ένα πολύ καλό σουτ από διαγώνια θέση έκανε το 0 – 2 και έδωσε το ξεκάθαρο προβάδισδμα στην ομάδα του. Ο Διγενής δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και στο 70’ ο Τριπολίτης έκανε την καρφωτή κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2.
Στο φινάλε ο ΑΕΡΑ είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα. Μια με τον Μαθιό στο 89’ ο οποίος πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά ο Μανωλάγκας απόκρουσε πολύ ωραία. Και μια στο 91’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λυριστή, ο Μπάρδης έκανε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε να αποκρούσει εντυπωσιακά, στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει και στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Κόττορος, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Πατηνιώτης, Σιέχ, Ζαχαρίας, Μαριάς, Μοσκιού, Χατζηνικόλας (55’ Μταϊλάνι), Πάνο (92’ λ.τ. Δραμουντανής), Κιουπάκης (63’ Κατσούλης), Γιουλβανίδης, Τριπολίτης
ΑΕΡΑ: Τσοτουλίδης, Πλύγκος (41’ λ.τ. Στεφανής), Γαργάλης, Τάχος, Λαδάς, Ρούσσος, Γκινής, Μπάρδης, Λυριστής (91’ Πολυμερίδης), Γεωργίου (67’ Γιακουμάκης), Παπαοικονόμου (74’ Μαθιός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments